folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fındığın Tarla Fiyatı

Fındığın Tarla Fiyatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar koca forumda eminim orduda felan oturan vardır :) yada tanıdığı ordu gibi bölgelerde oturan yerde vardır.

Fındığın kilosunun tarla fiyatı hakkında bilginiz var mı ?

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Piyasada 8.50 miş. 

Edit: İstanbuldayım 

oliWeR tarafından 02/Mar/16 23:11 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Eğer yiyeceksen Giresun fındığı al Ordu fındığının tadı olmaz.

9.50 - 10.00 TL olması gerekir ama 8 TL olarak gösteriyor.

Bu sene fındıkta pek randıman yoktu, fiyatlar çok fazla düşmüş.

Yazık oldu yine fiyat artar diye elinde bekleten üreticiye.

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Giresun meşhurdur findigiyla adam orduda oturan var mi diye soruyor. O yüzden bir Giresunlu olarak seni protesto ediyor, cevap vermiyorum

Errare Humanum Est
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben giresunluyum, tarlamız var ve düzenli topluyoruz.

şuan yağlı denilen en kaliteli fındığın fiyatı 10 liraydı geçen ay.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam düzceli bir arkadaşım vardı konuşurken söylemişti 9.5-8.00 TL arası değişiyor fiyatları 4 Ton fındıkları vardı :) Fiyatların artmasını bekliyorlardı

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Giresun meşhurdur findigiyla adam orduda oturan var mi diye soruyor. O yüzden bir Giresunlu olarak seni protesto ediyor, cevap vermiyorum

bu konuda gerçekten çok mağduruz. daha doğuda olduğumuz için hemen hemen her yıl don vurur ve biz kazanç elde edemezken, daha batıda olan özellikle zonguldak/düzce tarafında damak tadıma göre 5 para etmez fındıklardan çok güzel kazanç elde ediliyor. artık nasıl bir şans/kaderse, fındığın anavatanındaki üretici hep mağdur oluyor..

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam kusura bakmayın bizim komşu vardı ordulu o getirirdi türkiyede en iyi fındık orduda diyordu araştırmadım en iyi nerdeymiş diye

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

bu konuda gerçekten çok mağduruz. daha doğuda olduğumuz için hemen hemen her yıl don vurur ve biz kazanç elde edemezken, daha batıda olan özellikle zonguldak/düzce tarafında damak tadıma göre 5 para etmez fındıklardan çok güzel kazanç elde ediliyor. artık nasıl bir şans/kaderse, fındığın anavatanındaki üretici hep mağdur oluyor..

Tamam bi Giresun fındığı kadar iyi değil akçakoca nın fındığı ama öyle beş para etmez gibi abartacak da bi durum yok ortada :)  

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    saposcol bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Tamam bi Giresun fındığı kadar iyi değil akçakoca nın fındığı ama öyle beş para etmez gibi abartacak da bi durum yok ortada :)  

Bizim bahçenin randımanı 56 idi. Adam gibi bakanların 60+ çıkıyor. Adapazari-Duzce arasındakiler 50 görürse bayram ediyorlar :) Ama çok ürettikleri için para onlarda.

Errare Humanum Est
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı
    saposcol bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Bizim bahçenin randımanı 56 idi. Adam gibi bakanların 60+ çıkıyor. Adapazari-Duzce arasındakiler 50 görürse bayram ediyorlar :) Ama çok ürettikleri için para onlarda.

Randıman konusunda haklısın çok nadir 50 Randıman olur bizim tarlalar istisnaları duyardım oradayken 55 filan.  Çok üretme konusuna gelince de fındık bi geçen sene para etti doğru düzgün.  yani bu fiyatlarla para kimsede olmaz.

Bu arada fiyatı soran öyle kaldı niye sormuştu acep? 

oliWeR tarafından 02/Mar/16 23:45 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3392 Toplam Mesaj: 26
fındık