Fire Fox"U Kim Avladı
-
Paşam 3 haziran diye duyurulmuştu da, bizmi sitedede 3 haziran geçiyodu... ondan şeyettim..
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Paşam 3 haziran diye duyurulmuştu da, bizmi sitedede 3 haziran geçiyodu... ondan şeyettim..
-----------------------------yok hocam haziran 17'de tam sürümü download'a açılıyormuş az önce mesaj geldi. Haziran 17'de download etmeyi unutmayın, rekor kırmak istiyorlarmış 24 saatte en çok indirilen browser diye.
Don’t forget to be part of Firefox’s Download Day!
Mark your calendar, wrap a ribbon around your finger or write a little sticky yellow note. Download Day will start on June 17, 2008.
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------3 haziran deil
firefox 3, haziran da geliyor ;)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam haziran 17'de tam sürümü download'a açılıyormuş az önce mesaj geldi. Haziran 17'de download etmeyi unutmayın, rekor kırmak istiyorlarmış 24 saatte en çok indirilen browser diye.
Mark your calendar, wrap a ribbon around your finger or write a little sticky yellow note. Download Day will start on June 17, 2008.
-----------------------------obaaaaaaa
hazırlanın rekor kırcaz :F:F:F
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------17 sınde kalkar kalmaz ılk ısım cekmek kurmayacam :) ekletılerım olmadam asla :)
-
ya bu 3.0 i direk 2.0 in üstüne mı kurcaz ?
eklentiler filan hepsi kalcak mı nasıl olcak ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------ya bu 3.0 i direk 2.0 in üstüne mı kurcaz ?
eklentiler filan hepsi kalcak mı nasıl olcak ?
-----------------------------sanırım üstüne kurmucaksın eklentilerini yedekle :P
-
Az once bende aldım maili :D Hadi hepimize hayırlı olsun yeni FireFox.. Umarim Şuanki Thema m gibi kırmızılı siyahlı bi thema cikarırlar D:
-
Hadi bakali Opera -1 ile ( text yazamıyoruz) çıktı ama ara yüzaü gayetin güzel ve kullanışlı Tilkide yeni sekmeaç ile gelmeli bence
İlginiz için teşekkürler
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------3 haziran deil
firefox 3, haziran da geliyor ;)
-----------------------------kah, kah, kah :))))