Firefox - 3.0.6 Bu Nasıl Bir İştir
-
firefoxda bendede problem var videolar resimler vb açamıyorum videolarda donuyor facebookta falan genelde
-
Sanırım Belirli bir Standart Normları Yok, Her birinin Gösterim şekli Kafaya Tıraş Vaziyetinde. Her biri Kafasına Göre Web Sayfası Gösterim Stili Yapıyorlar. Web Sitelerini Birini Seçerek Kodlayacak hali yok ya Webmasterin, Bir Orta direk Normlarının Olması Lazım Kanaatindeyim.
-
facebookda bi ipnelik var aynısı banada oldu bikaç sefer
şimdi firefoxu suçlamayalım cık cık cık :D:D
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dostum sen ie de gezinirken o ana denk gelmemişsindir bende de ie de gezinirken oluyor o sitedeki teknik bir bozukluktan kaynaklanıyor
yoksa tarayıcı ile alakalı bişey değil ben sırf o sorun yüzünden 4 tane tarayıcıyla değişik değişik giriyorum hep aynısı oluyor ama bazen düzeliyor
hiç olmadığı da oluyor ...acaip bu durum işte ama facebook yetkilileri o konuda çok şikayet aldı muhtemelen yakında düzeltilir
Not: bir tarayıcı ne kadar kaliteli veya hızlı olursa olsun yine de internetin alt yapısını kullandığı protokolleri bilen yine de microsoft firması olduğu için ie den daha kaliteli bir tarayıcı muhakkak ki yoktur. zaten hala dünya çapında 2 kişiden biri ie kullanıyor :)
diğer web browser üreticileri de internet explorerden yola çıkarak tasarladılar şimdiki programlarını :D
-
noscript eklentisini kur sonrada iframeleri engelle. facebook kullanmadığım o siteye girmediğim için net bişey diyemem. ama sanırım sorunun javascript/iframe v.s. tarzı bi dalgadan oluşuyor. Sadece o sitede yaşadığın bi sorun için firefoxa küfretmen garip.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
noscript eklentisini kur sonrada iframeleri engelle. facebook kullanmadığım o siteye girmediğim için net bişey diyemem. ama sanırım sorunun javascript/iframe v.s. tarzı bi dalgadan oluşuyor. Sadece o sitede yaşadığın bi sorun için firefoxa küfretmen garip.
-----------------------------hocam ztn bazı bir kaç sitelerde de yapyıor yani genelde 4-5 siteye girerim 5 tanesinin 3ünde buna benzer hatalar veriyor.
-
bendede var aynı sorun.