Firefox 22.0 Ram Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

İnanılmaz berbat bir durum hocalar. Chromeye ölsem geçmem. belirli bir zaman kullandıktan sonra açtığımda tüm bilgisayar donmaya başlıyor o chromda nası bişi varsa bok gibi. Yandexte onun çakması resmen. Operayı denemedim onu FF gibi kullanabilirmiyim merak ediyorum ve onun ram işlemci kullanımı nedir acaba tavsiye edilirmi eklentı uyumlukları nasılsıldır

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    BlacKShelD bunu yazdı

İnanılmaz berbat bir durum hocalar. Chromeye ölsem geçmem. belirli bir zaman kullandıktan sonra açtığımda tüm bilgisayar donmaya başlıyor o chromda nası bişi varsa bok gibi. Yandexte onun çakması resmen. Operayı denemedim onu FF gibi kullanabilirmiyim merak ediyorum ve onun ram işlemci kullanımı nedir acaba tavsiye edilirmi eklentı uyumlukları nasılsıldır

opera son surumunde chromiuma gecti ( anasini siktiklerim ) cok sacma salak dandik bisey yaptilar

opera kullanicaksan 12.16 kullan, ama firefox la muhtemelen ayni sonuclari alirsin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    BlacKShelD bunu yazdı

opera son surumunde chromiuma gecti ( anasini siktiklerim ) cok sacma salak dandik bisey yaptilar

opera kullanicaksan 12.16 kullan, ama firefox la muhtemelen ayni sonuclari alirsin

Şuan son sürümü indirdim kuruyorum ilk önce bi denıyım son surumu kışıselleştirme bakımından iyiyse, Ramde fark görürsem sürüm değişimi yapıcam

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

Firefox pişmanlıktır, Chrome candır

Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 15