Firefox 29.0 Görünümünü Nasıl Buldunuz?
-
hocam 10 sekme açıkken bende 600mb civarı harcamakta
ayrıca ben firefox 28'e döndüm özelliştirmelerimi elimden almışlar namıssızlar
-
Aynen öncekine oranla daha fazla ram tüketiyor bu versiyon.!
Arkadaşın da isyan ettiği alexa olayına bende dahilim. Başka bir eklenti ile bu olay üst tarafa taşımak zorunda kaldım.
Sırf chrome da alt uygulama barı yok diye bunlar da aynı seçeneği kullanmaya başladılar.
Colin bunu sevmedi.!
-
hocam firefox kadar update işlemi yapan bir tarayıcı daha görmedim. Baktılar ki update'lar artık fayda etmiyor, en sonunda chrome'a benzetmişler :D gerçi başarılı bir tarayıcı ama işte şu update'lar...
-
moziillayi açtıgım zaman pc bagiriyor
-
windows 8.1 kullananlar için ie11 i yada yandex browser ı tavsiye ederim.
hele ki ie11 windows 8.1 de uçuyor.
-
2,8 gb en az kullandığı değer bende
canına okuyorum :D
-
HoLyCat bunu yazdıSokayim gorseline, ram tuketimini düşünmüşmu ondan haber verin.
hepsi çok yemiyorm u ? chromea bakıyorum 500 600 yiyor ortalama
-
DarkSkull bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıSokayim gorseline, ram tuketimini düşünmüşmu ondan haber verin.
ram tüketimi diye bir olay mı kaldı la.
4 tane sekme aç, gitti 1 gb.
Tahribat, facebook, shiftdelete.net ve bir sayfa daha açık. 314 MB kullanıyor.
FB + TBT + Twitter + Youtube = 1 GB
-
aliyk bunu yazdı
Görünüm olarak güzel olmuş neticede herkes birbirinin güzel yanlarını alıp komine edip bişiler yapmakta
ama ben sekmeleri aşağıda seiyordum onuda about:config kısmından halletmiştim
ama bunda sekmeler aşağı inmiyor
DarkSkull bunu yazdıGüzel de sekmeleri alta alamıyoruz ona uyuz oldum. En çok yaptığımız şey sekmeler arasında geçmek onu da en üste alıp mesafeyi uzatmış oldular sekmelerden sayfalara inerken vakit kaybı oluyor. Bana eziyet olduktan sonra sokayım yapacağınız görselliğe. Ama eklentilerden dolayı kullanmaktan vazgeçmiyorum.
SyspioniC bunu yazdışimdi güncelledim ve begenmedim.
alttaki eklenti cubugunu da kaldırmışlar üste yığmışlar ordaki herşeyi
olm chrome u sevsem chrome kullanırım. siz niye chrome'a benzettiniz ki ?
FOXXLY bunu yazdısikim gibi olmuş. ben en altta alexa yı kontrol ediyordum sürekli alexa yok olmuş amk. en üste çekmişler alttaki zımbırtıyı. yapacağınız işi sikiyim. insana seçme hakkı verin mk. belki üstte istemiyorm mk 10 yıllık geleneği bozdu ibneler.
coLin bunu yazdıAynen öncekine oranla daha fazla ram tüketiyor bu versiyon.!
Arkadaşın da isyan ettiği alexa olayına bende dahilim. Başka bir eklenti ile bu olay üst tarafa taşımak zorunda kaldım.
Sırf chrome da alt uygulama barı yok diye bunlar da aynı seçeneği kullanmaya başladılar.
Colin bunu sevmedi.!
Ayrıca eski görünümü geri getirmek isteyenler için: Classic Theme Restorer (Customize Australis)
-
BlackStorm bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Aynen öncekine oranla daha fazla ram tüketiyor bu versiyon.!
Colin bunu sevmedi.!
Eyvallah hocam süpersin ;) sağol.