Firefox 29.0 Görünümünü Nasıl Buldunuz?
-
bu chrome çıktığında çeşitlilik olacak diye sevindim ama şimdi tekel oldu. en çok da operaya üzüldüm. bitirdiler mis gibi programı. sırada firefox. illa vardır bi sebebi. gizli anlaşma mı yaptılar noldu?
-
Opera sıçmıştı da, firefox bence gayet güzel yapmış yeni tasarımı. Sonuçta tarayıcı tabanını falan değiştirmediler sadece görünüşe biraz el atmışlar ve gayet de güzel görünüyor.
Opera deyince bi duygulanıyorum hala :P Bu kadar güzel, yenilikçi tarayıcı mahvoldu resmen.
-
-
Beyler önermiyorum arada donuyor yaşasın chrome :D
-
Güzel de sekmeleri alta alamıyoruz ona uyuz oldum. En çok yaptığımız şey sekmeler arasında geçmek onu da en üste alıp mesafeyi uzatmış oldular sekmelerden sayfalara inerken vakit kaybı oluyor. Bana eziyet olduktan sonra sokayım yapacağınız görselliğe. Ama eklentilerden dolayı kullanmaktan vazgeçmiyorum.
-
sikim gibi olmuş. ben en altta alexa yı kontrol ediyordum sürekli alexa yok olmuş amk. en üste çekmişler alttaki zımbırtıyı. yapacağınız işi sikiyim. insana seçme hakkı verin mk. belki üstte istemiyorm mk 10 yıllık geleneği bozdu ibneler.
-
HoLyCat bunu yazdıSokayim gorseline, ram tuketimini düşünmüşmu ondan haber verin.
ram tüketimi diye bir olay mı kaldı la.
-
Spyware__007 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Sokayim gorseline, ram tuketimini düşünmüşmu ondan haber verin.
:D arachne mıydı neydi.. www.google.com/search?q=arachne+web+browser&btnG=&client=ms-opera-mini-android&channel=new&gws_rd=cr RitmFarbRacourci tarafından 10/May/14 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Spyware__007 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıSokayim gorseline, ram tuketimini düşünmüşmu ondan haber verin.
4 tane sekme aç, gitti 1 gb.
-
HoLyCat bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıSokayim gorseline, ram tuketimini düşünmüşmu ondan haber verin.
4 tane sekme aç, gitti 1 gb.
Tahribat, facebook, shiftdelete.net ve bir sayfa daha açık. 314 MB kullanıyor.