Firefox 3.0
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------firefox fantazi benm için ayrıca bana hiçte hızlı gelmiyor özellikle resimli sayfaları ie ye göre kat kat yavaş ve kötü açıyor ie rullzz ayrıca safaride rullz
----------------------------Yav hadi operayı anladıkta ie nin neresi rulz, kurtuluş savaşı kağnıları gibi mübarek.
-
yaw firefox güzel hoşta, bence safari daha güzel. gördüklerimin en hızl ve en görseli, deneyin bence
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------firefox fantazi benm için ayrıca bana hiçte hızlı gelmiyor özellikle resimli sayfaları ie ye göre kat kat yavaş ve kötü açıyor ie rullzz ayrıca safaride rullz
----------------------------Yav hadi operayı anladıkta ie nin neresi rulz, kurtuluş savaşı kağnıları gibi mübarek.
-----------------------------
abi ramım sağlam 300 milisaniye için göz zevkimden vaz geçemem. sayfalar da çok hızlı açılıyor ieyle bi derdim yok herşeyle stabil çalışıyor. Diğerleri harbi fantazi. yani 128 ramin varsa bişey diyemem tabi ona. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
abi ramım sağlam 300 milisaniye için göz zevkimden vaz geçemem. sayfalar da çok hızlı açılıyor ieyle bi derdim yok herşeyle stabil çalışıyor. Diğerleri harbi fantazi. yani 128 ramin varsa bişey diyemem tabi ona.
-----------------------------Sen bi firefox eklentilerini keşfet sonra tartışalım :)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
abi ramım sağlam 300 milisaniye için göz zevkimden vaz geçemem. sayfalar da çok hızlı açılıyor ieyle bi derdim yok herşeyle stabil çalışıyor. Diğerleri harbi fantazi. yani 128 ramin varsa bişey diyemem tabi ona.
-----------------------------Sen bi firefox eklentilerini keşfet sonra tartışalım :)
Abi kulandım eklentileride kullandım adplus vardı bi tek iyi denebilecek reklamları alıyodu ama reklamlarda göz yormuyor ki benim için adamlar zaten tasarımını yerini herşeyini düşünüyor o kadar kullanıyoruz sitelerini reklam görmesek nolcak hem stabil çalışmıyo o eklentide sözlük felan bi sürü zıvırı var -
Sana kullandığım birkaç eklenti sayayım;
facebook toolbar toolbarda facebookla ilgili herşeyi siteye girmeden görüyosun. Mesaj mı geldi, gösterdiği gibi mesaj simgesine tıkla anında oraya götürsün...
Flasgot bi sayfadaki tüm linkleri aynı anda indirebilirsin. Daha dün bi siteye girdim 40-50 mp3 linki (direk) 3-5 tane indirince aklıma geldi ya bende flasgot eklentisi vardı diye. 2 tıkla 86 parça (şimdi sayıya baktım) anında indirme listesinde.
Downloadhelper adres çubuğunun hemen yanına simgsini koyuyo, sayfada indirilcek video flash varsa simgeye tıklyıosun dosya adları çıkıyo, tıklıyosun indiriyosun. Mesela vide sitelerinde anında video indirebiliyosun youtubedownloader gibi ayrı bi programa ihtiyacın yok.
Foxmark Bookmark bilgisayardaki yer imlerini internette kendi serverina yedekler. Sonra bu yedeği güncelleyebilir, dünyanın herhangi bi yerinden bilgisayara indirerek aynen kullanabilirsin.
Who is this person? Bi ismi sayfada seçiyosun, sağ tıklıyosun, who is ths persondan giriyosun aklına gelen gelmeyen tüm sitelerde bu kişi hakkında arama yapabiliyosun. wikipedia, facebook, yahoo persons en bilinenleri ama hiç duymadığım siteleri de kapsıyo. Sosyal mühendislik hesabı ;)
Toplamda 5 bin eklenti var diyolar. İsteğine göre aratıyosun sana lazım eklenti çıkıyo.
Ayrıca firefox 3te adres çubuğunun sağ tarafındaki yıldıza tıkladığın anda sayfa yer imlerinde, diyolog kutuları ekle çıkarla uğraşmıyosun. Tekrar tıklarsan çıkar, tek tık!
Bi sayfada ayrı ayrı yerlerdeki metinleri aynı anda seçebiliyosun.
Kabul ilk sayfalarda gözle görülür hız yok ama sekmeler arttıkça hız aynı, yavaşlamıyor kesinlikle (1 gb ram var bende) diğerleri opera ie çok yavaşlıyo.
-
bende kullanmadıklarım + programlara entegre çalışan 22 eklenti var :F
eklenti candır :D
bu arada who is ekelntisi nasıl çalışıyor la :D
-
hıza bak be
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bende kullanmadıklarım + programlara entegre çalışan 22 eklenti var :F
eklenti candır :D
bu arada who is ekelntisi nasıl çalışıyor la :D
Yeni konu açmamak için burdan soruyorumEskı sürümde reklam engelleme eklentısı vardı
Reklamların üstünde engelle yazısı cıkıyodu. Engelleyınce o sitede bı daha o reklam karşımıza çıkmıyordu.
FF 3de de adblock diye bı eklentı ındırdım. O da sadece resımlerı engellıyor. Ama sadece o anlık. Yanı sürekli değil.
FF 2 deki gibi olan eklentının adıı başkamıydı. Başkaysa adı neydı ?