Firewall Önerisi
-
Merhaba arkadaşlar Avira İle Çakışma Yapmıyacak Bir Firewall Arıyorum comodo Firewall İle Denedim Problem Yarattı Avira Güncelleme Yaparken Pc 5 dakka Kitleniyordu Hangi Firewallı Öneriyorsunuz ? ve Bir Program Var Pc de Bu Programın Hiçbirşeyine Karışmasın İstiyorum Firewall Yüzünden Problem yaratmasını İstemiyorum Programında
-
avira internet secruty
kullanıyorum pre tabi güvenlik duvarı felan harika sensen izinsiz hiç birşey olmuyo :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
avira internet secruty
kullanıyorum pre tabi güvenlik duvarı felan harika sensen izinsiz hiç birşey olmuyo :D
-----------------------------bendeki avira profesyonel hocam onda firewall yok o yüzden ek olarak birtane yüklemem lazım comodo mahvetti pc yi vallaha :S pctools iyi diyorlar tbt deki uzmanların tavsiyesini alayım dedim :D bende
-
anakara bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
avira internet secruty
-----------------------------bendeki avira profesyonel hocam onda firewall yok o yüzden ek olarak birtane yüklemem lazım comodo mahvetti pc yi vallaha :S pctools iyi diyorlar tbt deki uzmanların tavsiyesini alayım dedim :D bende
-----------------------------profesyoneli kaldır bunu kur hoca sende 2012 çıktı hatta geçen müridin biri link vermişti 6 aylık lisansıda ordan aldınmı tamamdır :D
Her programın izinlerini kendin düzenliyosun güzel bişi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
avira internet secruty
-----------------------------profesyoneli kaldır bunu kur hoca sende 2012 çıktı hatta geçen müridin biri link vermişti 6 aylık lisansıda ordan aldınmı tamamdır :D
Her programın izinlerini kendin düzenliyosun güzel bişi
-----------------------------bakayım o aviraya akşama dogru bi :)
-
comodo internet security premium
yanınada avira antivir
bide keyscrambler kurdunmu kolay kolay başına bi iş gelmez
-
Comodo Internet Security Pro 2012 kullanabilirsin.
-
aviranın hangi sürümünü kullanıosun önemli olan o. comodo ile en stabil çalışan antivirüslerden biri aviradır . avira premium security suite kullanıosan kendi firewallına sahiptir.onun firewallını kapat öyle kullan comodoyu, eğer free veya premium sürümünü kullanıosan çakışmaması gerekiyor. ayarlarını biraz kurcalamak lazım aviraya gerekli izinleri falan vermeyi dene.
-
FCN bunu yazdı:
aviranın hangi sürümünü kullanıosun önemli olan o. comodo ile en stabil çalışan antivirüslerden biri comododur. avira premium security suite kullanıosan kendi firewallına sahiptir.onun firewallını kapat öyle kullan comodoyu, eğer free veya premium sürümünü kullanıosan çakışmaması gerekiyor. ayarlarını biraz kurcalamak lazım aviraya gerekli izinleri falan vermeyi dene.
-----------------------------avira profesyonel sürümü firewall yok sadece anti
-
Matousec'in yaptığı son test sonuçlarına bir bak, Comodo halâ lider. Eğer avirayla uyuşmazlık olduğunu düşünüyorsan, kurallar kısmından aviranın bütün işlemlerine izin ver. http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
-
looknstop + ruleset