Firma Sorunum
-
Arkadaşlar bir firmadan vps aldık. İlk gün 13 saat sonra teslim edildi. 2. gün sistem çöktü dediler tüm gün kapalıydı. Sistem az önce açılmış aşırı yavaş. VPS ve barınan siteler aşırı yavaş. Adama destek vermesini söyledim ne haliniz varsa görün ibaresini kullandı. Faturamı gönder dedim fatura kesemiyoruz firma değiliz dedi. Bunlara yasal işlem yapmak istiyorum neler yapmalıyım bildirmek istiyorum. Adam inata bindirdi işi.
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bir firmadan vps aldık. İlk gün 13 saat sonra teslim edildi. 2. gün sistem çöktü dediler tüm gün kapalıydı. Sistem az önce açılmış aşırı yavaş. VPS ve barınan siteler aşırı yavaş. Adama destek vermesini söyledim ne haliniz varsa görün ibaresini kullandı. Faturamı gönder dedim fatura kesemiyoruz firma değiliz dedi. Bunlara yasal işlem yapmak istiyorum neler yapmalıyım bildirmek istiyorum. Adam inata bindirdi işi.
Firmadan aldığına eminsin dimi :D adamlar firmaysa nasıl fatura kesemiyorlar onu anlamıyorum bu arada hangi firma bu ? -
maliye'ye şikayet etmen gerek tabi ilgilenirlermi bilmem yada avukat tutup vergi kaçırmaktan dava açabilirsin ama alacakları ceza senin avukata ödiyeceğin paradan çok değildir.
http://ant-vdb.gov.tr/alomaliye/189.htm burayı bi araştır şikayet dilekçe telefon hattı mevcut..
-
firma dediler şimdi kişisel diyolar fxbilsiim.net
-
Gecmis olsun... Veya bulundugun ilin hakem heyetlerine basvurabilirsin. Savciliga dolandiriciliktan suc duyurusunda bulunabilirsin. Veya bir adet browning alip sirkete gidebilirsin.
-
ne deöem yapıyolar ne desek veriyolar 156 ile ping atıyor ya varmı böyle bişey neden diyorum adam bilmiyorum :( şeklinde ifade kullanıyo ya kafayı yicem
-
Hocam adamlar ankarada, eger yakin yerdeysen atla git oraya. Ama dikkat et bu tipler sakattir. o yuzden giderken bos gitme.
-
değilim hocam çanakkaledeyim ben. Hukuki işlem yapıcam parayı alırken çok güzel alıyorlar. Adamlar parayı alınca bir dahaki ayı bile söylediler hemen. Destek 0
-
elinde fatura, evrak, dokuman ordan hizmet aldigina dair bir belge yoksa hicbirsey yapamazsin.
parayi sanirim hesabina havale sekilde yaptin belki ordan birseyler yapabilirsen yapabilirsin. bir avukata sorman gerek
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------elinde fatura, evrak, dokuman ordan hizmet aldigina dair bir belge yoksa hicbirsey yapamazsin.
parayi sanirim hesabina havale sekilde yaptin belki ordan birseyler yapabilirsen yapabilirsin. bir avukata sorman gerek
Evet havale yaptım tüm dökümanlarım elimde. Ben dilekçemi vericem bu adam dicem faturasını kesmiyor şikayette bulunacağım firma değil vergi numarası yok satış yapıyor. Buyrun bunlar havale dökümanlarım fakat faturam gelmedi. Firma olarak tanıtıyolar kendilerini sonra hizmet ve teknik destek 0. Herşey sıfır. İstediği kadar param gitsin bunları yok edicem. Ne demek müşteriyi msnden engelleyip silmek telefonlarına cevap vermemek. -
eminim rene nin kulaklari cinliyordur.
bu tur acilan her konunun altina mutlaka yazmistir Turk host firmalarindan uzak durun diye :)