Firma Sorunum
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
-----------------------------elinde fatura, evrak, dokuman ordan hizmet aldigina dair bir belge yoksa hicbirsey yapamazsin.
parayi sanirim hesabina havale sekilde yaptin belki ordan birseyler yapabilirsen yapabilirsin. bir avukata sorman gerek
Evet havale yaptım tüm dökümanlarım elimde. Ben dilekçemi vericem bu adam dicem faturasını kesmiyor şikayette bulunacağım firma değil vergi numarası yok satış yapıyor. Buyrun bunlar havale dökümanlarım fakat faturam gelmedi. Firma olarak tanıtıyolar kendilerini sonra hizmet ve teknik destek 0. Herşey sıfır. İstediği kadar param gitsin bunları yok edicem. Ne demek müşteriyi msnden engelleyip silmek telefonlarına cevap vermemek.yapacağın pek mantıklı bişey yok çünkü :) ödeme yaptığını ancak fatura kesilmediğini dolayısıyla vergi kaçırıldığını anlatıcaksın dava ediceksin :) geçmiş olsun.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------eminim rene nin kulaklari cinliyordur.
bu tur acilan her konunun altina mutlaka yazmistir Turk host firmalarindan uzak durun diye :)
Firma değil bunlar şerefsizin önde gideni. Mssql server çalışmıyor neden diye mail attık plesk bağlanamadığı için diyolar bağlayın dedik bizi ilgilendirmiyor o diyolar :@ Allah aşkına şurda bana bu konuda küfür etme serbestliği verin ya. -
Hocam sende o zaman saglam bir exploit bulup servera yukle sonrada al hepsini asagi. En mantiklisi bu, nasil olsa seni dava edemezler.
Not: az once kallavi bir selam gonderdim senin adina
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sende o zaman saglam bir exploit bulup servera yukle sonrada al hepsini asagi. En mantiklisi bu, nasil olsa seni dava edemezler.
Not: az once kallavi bir selam gonderdim senin adina
anlamam hocam exploitten falan yapabilirsen msnimi ekle tolga@asptr.net 10 dk sonra gelicem kabul ederimÇok saolasın :)