Fitnes İçin Takviye Ürünler?
-
Arkadaşla merhaba bugün spora başladım ve takviye almak istedim fiyat istedim fiyatlar şöyle
2 tane muscle milk protein tozu 150*2=300
1 tane bcau Vitamin galiba bu 110
1 adet glutamin 86
1 adet kreatin 50
Fiyat bu sizce almalı miyim yada satan mürid var ise anlaşır isek mürid den satın alırım
-
neden kimyasal ?
-
-
öncelikle ne gr. yazmışsın ne birşey
ikinci olarakta saçmalama hocam daha spor salonuna kayıt parası verir vermez gidip takviye fiyatlarını mı sordun, bi 3-5 hafta kardiyo yap hele, salonda seni kayıt olur olmaz herhangi takviyeye yönlendirdiyse yarın git paranı geri al başlama o salona hiç
-
Lotus bunu yazdı
öncelikle ne gr. yazmışsın ne birşey
ikinci olarakta saçmalama hocam daha spor salonuna kayıt parası verir vermez gidip takviye fiyatlarını mı sordun, bi 3-5 hafta kardiyo yap hele, salonda seni kayıt olur olmaz herhangi takviyeye yönlendirdiyse yarın git paranı geri al başlama o salona hiç
Aynen arkadasa katılıyorum ...
Sana bu seceneklerle gelen SPOR SALONU zaten spor salonu değil TİCARET SALONU , gercekten düzgün bir yer olsa ''Hoopp Kardeş , Önce bir alış , 1 hafta bir spor yap , ondan sonra konuşalım'' demesi lazım bunları ...
Artı ;
Acele etme önce 1 yada 2 hafta git kendını bir dene , 3 gun sonra pes edebılırsın , alışamayabılırsın , vss vss ...
Kısacası ACELE YOK , en az 2 HAFTA SABIR ;) -
Hocam bu protein tozu vs. seninde bildiğin gibi gerçek besinleri kurutup hacmini küçülterek alman gerekenden daha fazla protein almanı sağlıyor. Seninde bi tane karaciğerin olduğu için bu proteine yetişemiyor ve bozuluyor. Birde bu tozları vs içenlerde gördüğüm şey param var ama iradem yokculuk bunu yapacağına sağlam çalışır ve normal beslenirsen daha sağlıklı sonuçlar alırsın.
-
Yukarıda ki arkasaşlara ek olarak
Besin takviyeleri dogal yollarla artik protein ihtiyacini tamamlayamadigin veya sureci hizlandirmak icin kullanilir. Creatin gibi bir urun birak salonda 5 6hafta gecirmiş birine onerilmez agir antremana girecek ve platodaki adama onerilir
-
Hocam Fit ve Protein ürünleri mi?
Body yapacaksın sanıyorsam, hocam vücut kas yapımına 3-6 ay arasında başlıyor, sen daha ilk günden nitro takmışsın daha motoru takmadan.
Biraz sabret olmaz öyle, eğer takviye alır ve onu enerji olarak harcamazsan ben görürüm sağında solunda derideki sivilceleri cartları curtları.
Zaten sağlıklı bir şey değil bu önerdiğin ürünler.
Şimdi kımıl zararlıları çıkıp whey protein whey protein doktor bey diyecek ama, ulan doktor bile ne diyor?
Alabiliyorsanız et ürünlerinden alın, bu ihtiyacı, düşünsene yediğimiz tavuklar bile şişirme şu an, yani normal köy tavuğu 3 saatte pişer, bu tavuklar 12 dakka da pişiyor, sen anla, tavuk bile sağlıklı değilken bu ürünler ne ayak.Bir de şu yönden bak bunu günlük al mesela spor yapma götün başın çıbana döner, ama tavukta yine bir doğallık var günde 3 bütün tavukta yesen götünde başında bir şey çıkmaz buna nazaran.
-
Valla soğudum iki dakikada ben 6 ay gideceğim ondan sonra kick box çalışacağım bu ürünleri 6 ay alacağım ben yarın elemana bir daha sorarım ne zaman almam gerek diye eğer hemen der ise bırakırım o na güveneceğime sizlere güvenirim daha iyi bu arada boy 190 kilo 70 ben biraz da kilo için diyordum 80 yeter diye
bensiz_aglama tarafından 11/Eki/14 21:33 tarihinde düzenlenmiştir -
makarnayı bas geç ya zayıfmışsında zaten :)
-
bensiz_aglama bunu yazdı
Valla soğudum iki dakikada ben 6 ay gideceğim ondan sonra kick box çalışacağım bu ürünleri 6 ay alacağım ben yarın elemana bir daha sorarım ne zaman almam gerek diye eğer hemen der ise bırakırım o ip ne ye güveneceğime sizlere güvenirim daha iyi bu arada boy 190 kilo 70 ben biraz da kilo için diyordum 80 yeter diye
Söylenebilecekler söylenmiş ama sayıya katkı için ben de yazayım. Kafayı mı yedin hocam, başlar başlamaz toza yönelmek de neyin nesi? Ben de 1.92'yim. 72-74 bandındaydım. Şu an 85'im ve spora başlamadan önce aldım bu kiloyu. Öyle götü başı da büyütmeden hem de. Farklı konularda defalarca, kilo alamama mevzusundaki tecrubelerimi yazdım ama kısaca sana da yazayım.
Body yaparak kilo almak istediğinden hareketle yazıyorum. Gırtlağına değin doyana kadar günde en az 3 öğün, abur cuburdan arındırılmış meyve ve kuruyemiş araoğunleri de katılmış yemek. İdmandan birkaç saat önce karbonhidrat ağırlıklı yemek, makarna,baklagil vb. İdmandan sonra bir bardak sıkma meyve suyu, onu temin etmek zor olur dersen bir avuç badem bir avuç kara üzüm. Bunların üstünden bir yarım saat falan geçtikten sonra karbonhidrat yanısıra protein içerikli de sağlam bir öğün. Lor peynirli makarna gibi mesela.
Kaliteli ve bilinçli beslenirsen 2-3 ayda ufaktan vücutta değişiklikler görmeye başlarsın. 6 ayda da iki katına çıkar tabi haliyle. Sabır şart.