Fitnes İçin Takviye Ürünler?
-
hocam bilmişlik yapmak istemem sölediklerim belki ilgini çeker 3 ay önce başladım haftada 4 gün gidiyorum daha öncedende biraz evde çalışmışlığım vardı vucud 3 ayda kendini göstermeye başladı sadece iyi besleniyorum
-
Hocam tavsiyem hic kullanmaman.bu tozlarin icinde erkeklik hormonu var.bu hormon kas okusumunu arttiriyor ve sen daha fazla kas elde etmis oluyorsun ama bu hormon sadece kas yapmior.vucutta killanma gibi bi cok yan etkisi var.tabi bunlar kullandiktan bir sure sonra ortaya cikiyor.birde sporu kisa bir sure bile biraksan o kaslar hemen kayboluo cunku toz ve diger maddelerden dolayi kasin var.orijinal degil.
-
Ekerci bunu yazdı
Hocam tavsiyem hic kullanmaman.bu tozlarin icinde erkeklik hormonu var.bu hormon kas okusumunu arttiriyor ve sen daha fazla kas elde etmis oluyorsun ama bu hormon sadece kas yapmior.vucutta killanma gibi bi cok yan etkisi var.tabi bunlar kullandiktan bir sure sonra ortaya cikiyor.birde sporu kisa bir sure bile biraksan o kaslar hemen kayboluo cunku toz ve diger maddelerden dolayi kasin var.orijinal degil.
hocam ne dediğin hakkında en ufak fikrin var mı? içgüdüsel konuşuyorsun resmen, PROTEİN tozunun erkeklik hormonuyla ne ilgisi var, kasların hemen kaybolması falan ne alaka, kasın içine hava mı basıyoruz ne demek orjinal değil bildiğimiz kas işte, protein tozunu steroid ile karıştırıyorsunuz ama anlattığın şeyin steroidle bile alakası yok