Fitness Mı Plates Mi?
-
Merhaba arkadaşlar;
Sınav felan derken kilom 80'e vurmuştu. Şimdi toparladım 68 kiloyum ideal. Yalnız vücudumun kendisini toparlaması lazım. Spor şart.
Bilinçsizce spor yapmak istemiyorum. Fitness düşünüyordum, fitnessla düzene soktuktan sonra da bodye başlarım diye düşünüyordum.
Geçenlerde bi arkadaş plates fikrini ortaya attı. "Plates acayip yararlı aslında ama erkeklerin bi önyargısı var." falan dedi kafam karıştı.
Nasıl bir yol izlenmeli tecrübeli arkadaşlara soruyorum vücudu toparlamak için? Onun yanında bunların hiçbirini yapmayıp bir dövüş sporuna başlamak da seçeneklerimin arasında.
-
Joseph Hubert Pilates, eleman pilatesi geliştiren adam bir kaç yazı oku mevzuyu anlarsın bayaa iyidir.
http://gencvefit.com/ bu elemanlarda sonradan fit olan adamlar youtube da sayfaları var bi bak. Adamlar kaç yaşında ama kardeşim gibi duruyorlar
Düğüşmekten pek anlamam ama, yolu seçerken biraz senin meşrebin önemli.
-
ne istediğin önemli. fitnessla plates arasında kaldıysan muhtemelen kas yapmak değil sağlıklı hale gelmek istiyorsundur. kaslarının sıkılaşması yani. bana sorsan yoga derdim. kitaplardan bakıp evde yaparsın. çok da iyi birşey. kurslarına gidersen budizm propagandası yapabiliteleri var. gerçi bu kötü mü bence değil ama spor niyetiyle gidiyon sonuçta. herkes ne ararsa onu bulur.
neyse olmadı plates candır. not : tayt giyme :D
-
Fitness vücudu şekle sokmak için iyi bir yönlendirmeyle daha faydalı olur.
Pilates sağlık için fizik tedavide vs. iyi iş görüyor. -
plates biraz daha açma germe gibi... sana fitness lazım. body yi siktiret..
-
ne yapacan fitness mitness hoca
böyle bir ortam varken http://instagram.com/cihangiryoga -
Beyler peki bunların hiçbirini yapmasam; her akşam düzenli koşuya çıksam kendi kafamca bi şınav mekik sistemi oluştursam fazla zorlamadan?
Zararını görür müyüm?
-
fitness a 3 gün gitsen geriye kalan boş günler 1 saat hızlı yürüyüş tamamdır..
-
Hocam fitnessa dünyanın parasını vermek istemiyorum şimdi ya. Ne kadardır bunlar istanbul içi?
-
plates sıkılastırır.) ama fıtnes dırekt yag toplayan bolgelere etkı eder.sımdı sen dırek plates yaparsan vucudunun o halıyle sıkılasırsın:)ve oyle kalırsın.once fıtnesle kılo verıp sonra platesle vucudu sekle sokman lazım
-
The_Cure bunu yazdı
Beyler peki bunların hiçbirini yapmasam; her akşam düzenli koşuya çıksam kendi kafamca bi şınav mekik sistemi oluştursam fazla zorlamadan?
Zararını görür müyüm?
alllah askina hocam faydadan zarar mi turetelim simdi sana.. ne zarari olucak vakit kaybindan baska?