folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fitness Mı Plates Mi?

Fitness Mı Plates Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

para vermek istemiyorsan..temel şeyler.. hergün 45 dkk hızlı tempo yürü +15 tempolu koş..

eve döndüğünde iki eline eşit ağırlık al dumbell mıdır nedir.. 5 kg kafi.. dik duruyosun sağa ve sola eğiliyosun bel çevresi yağları yakıosun..

3x50 yap.

sonra şınav mekik vs tamamdır..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Tamamdır.  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar;

Sınav felan derken kilom 80'e vurmuştu. Şimdi toparladım 68 kiloyum ideal. Yalnız vücudumun kendisini toparlaması lazım. Spor şart.

Bilinçsizce spor yapmak istemiyorum. Fitness düşünüyordum, fitnessla düzene soktuktan sonra da bodye başlarım diye düşünüyordum.

Geçenlerde bi arkadaş plates fikrini ortaya attı. "Plates acayip yararlı aslında ama erkeklerin bi önyargısı var." falan dedi kafam karıştı.

Nasıl bir yol izlenmeli tecrübeli arkadaşlara soruyorum vücudu toparlamak için? Onun yanında bunların hiçbirini yapmayıp bir dövüş sporuna başlamak da seçeneklerimin arasında.

hocam fitness derim ben size.ayrıca o kadar kılo kaybı sonucu sarkmalar olabılır vucutta bunun ıcınde yuzme ıyıydı sanırım

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kilo verme egzersizi:

kafanı sağa çevir

şimdi sola çevir

şimdi biri sana yemek verdiğinde bu hareketi 3 kere ard arda tekrarla :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 15