Fiyat Sınırlamasız En İyi Pda
-
Evet beyler,
Önerebileceğiniz, Windows Mobile işletim sistemli, fiyatı önemli değil en iyi 2-3 aleti yazar mısınız?
Şu anda favorim htc touch pro ama birileri omnia 2 dedi,
omnia 2 yi bulamadım hepsiburada da...
-
biraz eski ama ben Hp ipaq 6815 rw kullanıyorum memnunum cidden :)
-
Windows mobile şart değil dersen Sony ericcson xperia x10 a bi bak derim..androit işletim sistemi..
Ama onun dışında dediğin htc benimde favorim tabi :)
-
Htc den şaşma usta.
-
Toshiba'nın G900 portege modelleri süper dayı :\ Paran varsa al kendine bunu :D Fiyat/Performans istiyosan tabii..
Özelikler:
İşletim sistemi: Windows Mobile 6
Ekran: 65 bin renk, TFT, 3 inç
Hafıza: 64 MB dahili, 2 GB'a kadar miniSD kart desteği
Kamera: 2 megapiksel, VGA, dijital zum
Müzik: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA
Video: H.263/MPEG4, WMV
Bağlantı: Wi-Fi, USB, Bluetooth, HSDPA, EDGE
Tarayıcı: WAP2.0, XHTML, HTML4.01, ECMAScript/Opera 8.6
Bekleme süresi: 260 saat (GSM/3G)
Konuşma süresi: 260 dakika (GSM), 200 dakika (3G)
Boyut: 119 x 61 x 21.5 mm
Ağırlık: 189 gram
Diğer: parmak izi tanıma -
Omnia 2 var hocam hepsiburada da 2 tane hemde biri 16 gb biri 2 gb olanı
ama bence HTC TOUCH PRODAN ŞAŞMA hocam verdiğin paraya değsin.ram olarak da iyidir omnia 2 den ama işlemci konusunda bakmadım.
hem klavyesi de var omnia neymiş:)
edit: hocam omina 2 ile htc touch pro yu karşılaştırmak bile mantıksız, tabi ki htc touch pro. omina 2 ancak htc touch diamond la yarışabilir ki benim tercihim yine htc touch diamond olur. görsel olarak da özellik olarak olarak da iphone özentisi omnia ya 10 basar. paranda cebinde kalır
-
P535 e ne oldu rene?
-
kesinlikle sony ericsson xperia.
uzun suredir kullaniyorum ve cok memnunum. xperia almadan once touch pro ile arasinda kalmi$tim ama gerek performans, gerek cozunurluk, ozellikle sar degeri goz onune alindiginda xperia daha on plana cikiyor.
sar degerini mutlaka dikkata alin. sagliginiz icin onemli.
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle sony ericsson xperia.
uzun suredir kullaniyorum ve cok memnunum. xperia almadan once touch pro ile arasinda kalmi$tim ama gerek performans, gerek cozunurluk, ozellikle sar degeri goz onune alindiginda xperia daha on plana cikiyor.
sar degerini mutlaka dikkata alin. sagliginiz icin onemli.
-----------------------------hacı bencede xperia ama türkiyede olanlardan bahsettim.
Xperia X10 yada xperia x1 yada x2 hepsi iyidir htcden sanırım inceleme imkanım olmadı ama
bunlardan herhangi biri türkiyede satışta da ben mi bilmiyorum ?
-
htc toshibaya basar yanlız sony xperia güzel aletmiş yaw :|
Türkiyede satışı varmı?
Bu arada htc touch proda yok ortalarda, kimse satmıyor ankarada bununla ilgili bilginiz var mı?
-
Demek ki zenginsin hacı :P