Fiyat Sınırlamasız En İyi Pda
-
htc touch pro yu bugün izmir media marktda inceledim gayet güzel telefon, param olsa alacam :D benim istediğmde gpsli-wi-fi-kamerası iyi bir tel arıyorum fiyat max 800tl bilen fikri olan varsa yazarsa memnun olurum :)
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
htc touch pro yu bugün izmir media marktda inceledim gayet güzel telefon, param olsa alacam :D benim istediğmde gpsli-wi-fi-kamerası iyi bir tel arıyorum fiyat max 800tl bilen fikri olan varsa yazarsa memnun olurum :)
-----------------------------media markta ne kadardı hocam?
kvkda buldum 1350 diyorlar...
-
banada şöyle ucuz klavyeli bişeyler önerirseniz sevinirim ? onboard klavyeli ve ucuz bişey arıyorum
hp 6915 süpermiş ama wifi yok sanırım onda
-
coldfusion bunu yazdı:
banada şöyle ucuz klavyeli bişeyler önerirseniz sevinirim ? onboard klavyeli ve ucuz bişey arıyorum
-----------------------------illa win mobile mı olacak yoksa symbian s60 v3 falan da olur mu
-
renegadealien bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
-----------------------------media markta ne kadardı hocam?
kvkda buldum 1350 diyorlar...
-----------------------------tam hatırlamıyorum, bidaha gidersem bakarım :) ama 1350 den azdı galiba tam emin değilim...
-
adam illa win mobile diyor siz başka şeyler konuşuyorsunuz
HTC ve Samsung un Omnia serisi süper
http://televidyon.com/p/1987/htc-hd2
bu baya iyiymiş ya
-
RootB bunu yazdı:
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------illa win mobile mı olacak yoksa symbian s60 v3 falan da olur mu
-----------------------------p535 tarzı bişey ve satarsa renenin eski pda yı alcam. ...
win mobile şart
-
htc hd 2 neymiş öle oha
valla ayfondan soğudum
-
Windows mobile kullanan başkasını kullanmaz hocam...
symbianı daha önce windows kullanmadığınız için tavsiye ediyorsunuz...
tercihen klavyeli windows mobile pda lazım...
-
valal böle bi konu varken sorim bende e71 le 5800 arasında kaldım :D