Fizik - Dinamik Testleri!
-
Kardeşimin fizik dönem ödevi var.Hocası dinamik konusuyla ilgili 100 küsür soru bulup cd de teslim etmesini istemiş..
Ben biraz buldum ama yeterli değil. Biildiğiniz bu tarz sorular var mı
www.gencbilim.com ve www.kolayfizik.com dan aldım bendekileri
Yardımlarınızı bekliyorum
-
-
teşekkürler hoca.. 21 soruluk olan bende yoktu, diğerini buldum. Sağol çok işe yarar. :) Bi 20 tane falan daha olsa yeter inşallah
-
Ertan abi kardeşin benle yaşıt sanırsam :D lisefizik.com var :) bide zevkli.orgda ödevler kısmından soru bulabilirsin :)
-
kardeşim 90 doğumlu..
lisefizikteki soruları aldım daha önce,tşk yinede.diğer sitede bişey bulamadım
-
Çok Zor BuLuor, GoogLe'ı Didik Didik Aradım Biraz BuLana Kadar
-
tşk arkadaşlar..Düşünmeniz yeterli benim için. 100 yakın var artık idare edeceğiz. Tekrar herkese teşekkürler
-
ertan abü ben de 90 lıyım ne zamana kadar zamanımız var?önemliyse ben yarın test kitaplarını taratırım???cevap yaz ona göre yarın hallediym?
-
valla hoca taratırsan iyi olur.. Haftaya verecek sanırım... Kardeşim pasif olduğu için işleri hep yavaştır :)..
Onları bi de çözecek. Bir veya iki test taratırsan çok makbule geçer....
-
Oo bi yaş büyük bile =) Bu arada hakkaten pek bişey yokmuş dinamikle ilgili :( http://www.oss-oys.com/forumdisplay.php?fid=79&datecut=9999&sortby=views&order=desc son ümit bide bunu buldum,bunun harici hiç bişey yok gibi duruyo...Kolay gelsin :)
-
geçen sene mezarlığın ordaki okul varya ordaki hoca mekanik dinamik dersinde baya yazdırdı eklesem olurmu diycemde çok yer alır
güvender dergilerinde kaynıyor ama