folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fizik - Dinamik Testleri!

Fizik - Dinamik Testleri!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

RudeboY çok sağol hoca

ganimet hoca kitaplar da var da tarayıcı sorun.. İnternette gidip taratmaya üşeniyorum aslında.. Neyse toparlayacağız artık

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bak gardaş bi tane yaptık böyle olur diyosan  var  4 - 5 tane başka konulardan da var böyle örnekler  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    yardım anlayışına hasta oldum:) ama bu tarz sorulara gerek yok sanırm.. Düşüncen için tşk yine de

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar maalesef fazla test bulamadım.. nakamura arkadaş dan da şuana kadar bi ses yok. Şu işe bi el atarsanız çok makbule geçecek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

http://www.testleronline.com/fizik_test.asp

110 tane fizik sorusu

hadi 70 tanesi basit işe yaramayan soru olsa 30-40 tane ekmek cıkar sanırım sana

dipnot: olmadıki ganimet gbi "aga bak bunnar dengede tmmmı,şimdi ben bunnara vuracam bakalım nekadar gidecek" die soru soran bir hocamız:(:(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tşk hoca ama bu siteden buldum daha önce, 3-4 tane çıktı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    hoca fizikle alakalı değil ama matematik konusunda güzel bi site var müridler istifade etsin www.ekolhoca.com belki bi müridin işine yarar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    M ve m kütleli iki blok sürtünmesiz makaradan geçen ince bir iple birbirine bağlıdır.M kütlesi eğim açısı 30 derece olan egik düzlem üzerinde hareket etmektedir eğik düzlem ve M kütlesi arasındaki sürtünme kat sayısı 0,2 ve m=3 kg dir.sistemin dengede olacağı enbüyük ve en küçük M değerlerini bulun?

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    wert hoca soru için sağol :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    aga http://www.genbilim.com/ var güzel site bi bak istersen.
Toplam Hit: 9144 Toplam Mesaj: 26