Flash Konusunda Yardım İsteyen Varsa Buyursun Gelsin...
-
Hoca ben flash sıfırım : Yane hıc bısı bılmıyorum Ogrenım amaclı yani
sitemde yok bilgisayarda izlemek ıcın felan nasuıl baslıyabilirim?
?
-
hoca programı indir az kurcala buyuk ihtimalle gozun korkucak zaten korkmasın menulere asınalık kazan ne ne işe yarar ogren sonra bi kitap al yada internette goruntulu egitim cd leri vardı onlardan indir izle flash anlatan siteler var onlara takıl...
-
arkadaşlar flash page flip kullanmış olan vardır aranızda büyük ihtimal, alttaki yazıyı be sayfaları nasıl düzelteiblirim? Sayfaların birkaçını düzeltmek free versiyonunda mümkün değil yardım edebilecek biri olursa çok sevinirim..
-
Mrb benim bi derdim var kimse yardım etmedi şimdiye kadar.
Flashtan hiç anlamam çok az bişeylere benzetirim. Arkadaş flashla site yaptı flasını verdi benim yapacağım sadece birkaç cümle değiştirmekti.
Yaptım kaydettim ama çalıştırdığımda script hatası verdi. Sadece birkaç cümle değiştirdim oysa. Ne olduğunu anlayamadım bir türlü problemi halledemedim.
Dosya hep bozuk çıktı ne yaptıysam.
Olay nedir? Çözüm nedir? Teşekkürler...
-
hocam sende .fla yı ver bize bakalım bi gerekirse duzeltmeleri biz yaparız bu sekilde aklıma bi cozum gelmiyo..
-
millet sizde bakın verdiğim flash sitesine begenecekmisinz bakalım.
şu tanıtım sitesi nasıl yapılmış hocam tarif edermisn.flash bilgine güveniyorsan.ben bu siteyi yapmayı istiyorum.
-
@siyahbereli
neostream da sadece flash yok. 3d tasarımda dahil. 2.si böle şeyleri tek başına yapabileceğini sanmıyorum. ekip çalışması sonucu ortaya çıkan bişe.
@Prometheus
yüksek ihtimalle fla dosyası riplidir. ondan yapar.
@muhabir22
üzgünüm programı daha önce kullanmadım. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler.
-
ben hiçbişi bilmiyorm wala :(
ders mers faLan varmı ? ? ?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------ben hiçbişi bilmiyorm wala :(
ders mers faLan varmı ? ? ?
-----------------------------hocam kusura bakma geç gördüm sorunu.
flashdersleri.com kaynak açısından çok zengin bi site.
önce araçları öğren derim, sonra nesne türlerini, nesne olaylarını felan.
sonrada actionscript e geçersin ;)