Flv Uzantılı Videolarla Savaş İçersindeyim Destek Bekliyorum
-
Video çevirmek için format factory oynatıcı olarakta Gom player kullanıyorum çok iyi programlar ikisinde de bugune kadar daha problem yoktu ama bu aralar youtubeden indirdigim videolarda sürekli hata veriyor Gom player videoları açmıyor, Format factory flv'leri çevirmiyor daha once bir problem yoktu alternatif olarak codec kurdum Total video converter denedim olardada sonuc yok siz nasıl yapıyorsunuz çözümünüz nedir
-
Benim dayımda da aynı sorun var. İndirdiği flvler çalışmıyor. Km, gom, vlc, flv player hiçbiri açmıyor. Acaba youtube kaynaklı mı diye düşünüyordum, çünkü diğer sitelerin videoları indirildikten sonra açılabiliniyor. Benim bilgisayarım youtube videolarını açıyor ama. Çok enteresan birşey. Sorunun çözümü benim için de önemli. Codecler yüklü olduğu halde videolar açılmıyor.
-
Bu sorunun sadece bende olmaması güzel birşey ama hala sonuc yok
-
kardeşim. vlc kullan yada sadece flv uzantılı videolar için. applian flv player diye bi uygulama var onu önerebilirim sana.
-
KLM kullanıyorum media player classic hiç bir youtube videosunda sorun yaşamıyorum...
-
Echer bunu yazdı:
-----------------------------
Bu sorunun sadece bende olmaması güzel birşey ama hala sonuc yok
-----------------------------Mesela sen izlesene'den indirdiğin videoları açabiliyor musun?
-
sadece youtube'dan indirdiklerimde sorun yaşıyorum facebook izlesene daily vs vs sorun yok
-
Ben bu konunun cevaplanabilme ihtimalini sevdim. Hiçbir playerda oynatılmıyor. Player önermeyin lütfen.
-
bir benzer olayı ben şöyle yaşıyorum:
malum sitelerden indirdirip pc'nin kuytu köşelerinde sakladığım malum .flv uzantılı filmlerin bulunduğu klasörü açıp bir süre beklediğimde EXPLORER hata verip kapanıyor.Böyle bir sorun gerçekten var,format hikaye uyumsuz bişeyler var sanki,ya da bilgisayarım dindarlaşıyor...
-
Echer bunu yazdı:
-----------------------------sadece youtube'dan indirdiklerimde sorun yaşıyorum facebook izlesene daily vs vs sorun yok
-----------------------------
Hocam ben KM player ile izliyorum, Youtube Downloader ile dönüştürüyorum. -