Flv Uzantılı Videolarla Savaş İçersindeyim Destek Bekliyorum
-
FreeFLVConverter_6.7.7_master
kardeş bunu indir derdinin devasıdır emin ol
-
Soylenen tum onerileri yaptım sonuc yok hiçbir şekilde ne açabiliyorum videoları ne uzantılarını degiştirebiliyorum, ne youtube' muş be...
-
up
-
total video converter ve idm iş birliği :D
gom playerde aynı sorunu yaşadım
oynatıcını değiştirmeni tavsiye ederim...
total video conventeri indirdiğinde total video player da yanında iniyo oynatıcın da hazır :)
-
savasa karsiyiz hocam
-
Konuda uretilen sonuclar işime yaramadı aslında hepsi yaraması gerekiyordu ama asıl sorun flv degilmiş bu yuzden sonuc alamıyormusun bugun pc'de oylesine takılırken fark ettim sorun ne benim pc'de ne oynatıcılarda nede idm'de tek sorun youtube'da imiş idm ile indirdigim videolar aslında 4,65 kb boyutunda iniyormuş yani video yok sadece kısayol işlevi gorecek bir dosya iniyor oda haliyle ne ceviriliyor nede acılıyor.
Bugun tekrar ugrasınca fark ettim inen dosyanın boyutunu kontrol ettim daha sonra farklı bir yerden flv cekeyim dedim vidivodo'dan cektim sorun yok cevirme ve izleme tamam asıl sorun youtube imiş. anlaşılan giriş yontemi degişmem gerekiyor
yardım için ugrasan ark teşekkuru bir borç bilirim ...
IDM and FORMAT FACTORY
-
Benim dayım da çözmüş. Ama onda kb kadar küçük değildi. Yani boyut normaldi. Gom player denemiştik. Olmamıştı. Sonra dayım bir daha deneyince gom player güncelleme yapmış. Sonra oynatmaya başlamış.
-
format factory 8dk - 9dk gibi uzun flv leri mp3 cevirirken 5.00 dk ya kitliyor gerisini cevirmiyor bunun ayari varmi
-
pHobEtor bunu yazdı:
-----------------------------
format factory 8dk - 9dk gibi uzun flv leri mp3 cevirirken 5.00 dk ya kitliyor gerisini cevirmiyor bunun ayari varmi
-----------------------------guncelini kullan hoca oyle dene ben filmde ceviriyorum 5 dk 10dk 2 dk hiçbir sorun olmuyor
-
Evet dedigim gibi ark benim youtube girmek için kullandıgım yontemde problem varmış google dnslere donunce şimdi hiçbir problem kalmadı