folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder FM 2013‘De Türk Vatandaşlığı ?

FM 2013‘De Türk Vatandaşlığı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

şok şok şok fm nin yapımcıları tarikattaki yorumları okuyup fm15 e Türk valisi koymaya karar verdi

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    mRBerkay bunu yazdı

şok şok şok fm nin yapımcıları tarikattaki yorumları okuyup fm15 e Türk valisi koymaya karar verdi

:D Bak bu iyiydi. aslında resimlere falan baktım kalan gün falan diyince vatandaşlık ifalan niye bu kadar hayret etti diye düşündüm. fm olduğundan futbol manager olduğunu ilk başta çakmadıydım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı

hocam vali isterse istediğine vatandaşlık çıkartır. ilk başta geçici bir kağıt veriyorlar 1 sene sonra vatandaşsın. bunlar fasafiso. özbek bir aileye yardımcı olduk bu konuda ordan biliyorum. valiyle görüştük ettik , sakin bir aileydi vatandaşlık verdiler.

amk bende diyorum oyunda vali de mi varmış nasıl farketmedim :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Milli takımında oynamadığı içindir. Başka bir ihtimal yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

:D Bak bu iyiydi. aslında resimlere falan baktım kalan gün falan diyince vatandaşlık ifalan niye bu kadar hayret etti diye düşündüm. fm olduğundan futbol manager olduğunu ilk başta çakmadıydım :D

hocam çok güldüm sayende :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam vali isterse istediğine vatandaşlık çıkartır. ilk başta geçici bir kağıt veriyorlar 1 sene sonra vatandaşsın. bunlar fasafiso. özbek bir aileye yardımcı olduk bu konuda ordan biliyorum. valiyle görüştük ettik , sakin bir aileydi vatandaşlık verdiler.

ben de fm football manger oyunu  diye düşündüm sonra bunu okuyunca ligden bahsediyormuş adam heralde  bi daha okudum :D

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 2148 Toplam Mesaj: 17