folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder FM 2017 33₺ - Alınır Mı? Oynayan Var Mı?-

FM 2017 33₺ - Alınır Mı? Oynayan Var Mı?-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enzo
    enzo's avatar
    Erkek

Kürekli hali var nette, leş gibi, 16'nın aynısı zaten neredeyse, kesinlikle alma.

"İstikbal göklerdedir..."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

offline oynancak oyunu orjinal almak mantıksız :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

FM ilk release edildiği tarihten beri yani 2004'den (ya da 2005 hatırlayamadım) beri tüm serilerini kaçırmadan oynadım.

3D maç muhabbetine alışmak epey vaktimi almıştı, düğmeleri severdim.

Her sene de özellikle orjinalini alıyorum, zaten tek oynadığım oyun.

Online mod hiç denemedim, yıllardır offline. 

2017'ye gelecek olursak, ilk çıktığında çok fazla hatası vardı. Saçmasapan şeyler oluyordu oyunda, bir dönem uzaklaştım.

Geçen ay falan tekrar oynamaya başladım, gayet güzel ve kusursuz. Zaten yıllardır, ilk patch gelene kadar burnumuzdan gelirdi. Bunda da aynı şey oldu.

FM seviyorsan al, bunun sevgisi başka birşey. Şu anki halinde ben hata görmedim. Gayet mantık çerçevesinde dönüyor. Zaten CL'de PSG'nin 3-0 dan elendiğini gördükten sonra gerçek hayatta, herşey mümkündür yani :)

2004 yılından beri tek duyduğum şey; "Abi CM01-02 efsaneydi yeaa öyle oyun gelmedi". Abartıyorsam ne oliyim, her sene aynı lafı duyuyorum. 

CM oynadım mı, oynamadım fakat FM'nin başındaki adam CM'den ayrılıp geldi diye biliyorum. Yani kabuk değiştirdi sadece.

Ha insanın yaşı ilerledikçe, o gerçekçiliği, o eski tadı alamıyorsun. Bir de yazılımla uğraşıyorsan, tam saçmalık geliyor :D

Neyse lafı uzattım, FM konusu görünce dayanamadım.

"Seviyorsan bence git al :) "

FM18'i bekleme, onu da Şubat gibi al. Şubat'a kadar çok mallık oluyor oyunda...

Edit: Tevez'i ben keşfetmiştim. Hatta arkadaşla iddiaya girmiştik. O Cavenaghi yıldız olacak demişti, ben Tevez. :|

manyaki tarafından 22/Haz/17 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 2216 Toplam Mesaj: 14
fm17