Focalprice Alışveriş Yapan Var Mı
-
http://www.focalprice.com bu siteden alışveriş yapan var mı fiyatlar geyet uygun
-
5-6 kez alışveriş yaptım ürünlerim sorunsuz geldi dealextreme gibi 1 aya yakın sürüyor gelmesi aynı ülkeden geliyor ve aynı posta mantığını kullanıyor.
-
DealExtreme ve bu tip sitelerden sadece kk ile sipariş verebiliyor muyuz ? Ayrıca ürünü görüp geri yollama şansımı var mı ?
aliexpress mi ne vardı herhalde -
Zeytun-i bunu yazdı
DealExtreme ve bu tip sitelerden sadece kk ile sipariş verebiliyor muyuz ? Ayrıca ürünü görüp geri yollama şansımı var mı ?
aliexpress mi ne vardı herhaldehayır kapıda ödeme olayı ne yazık ki yok. Malum Çin' den geliyor bu ürünler direkt olarak o yüzden geri gönderme gibi bir olayda söz konusu değil. Sadece paypal ile ödeme kabul ediyor.
-
sRcN bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
aliexpress mi ne vardı herhaldehayır kapıda ödeme olayı ne yazık ki yok. Malum Çin' den geliyor bu ürünler direkt olarak o yüzden geri gönderme gibi bir olayda söz konusu değil. Sadece paypal ile ödeme kabul ediyor.
Hocam bakıyorum tiplere hep dandik ürünler, burdan daha çok ne alınır ? Elektronik ? Hırdavat ? Outdoor ürünler vs ne sence ?
Meselâ tablet pc desem tipleri içime sinmedi. -
ben gelende Home & Office kategorisinden alışveriş yapıyorum. Birde ledli lambalar v.b. led ürünlerini alıyorum.
-
sRcN bunu yazdı
ben gelende Home & Office kategorisinden alışveriş yapıyorum. Birde ledli lambalar v.b. led ürünlerini alıyorum.
Peki focal'dan mı deal'den mi ?
-
Zeytun-i bunu yazdısRcN bunu yazdı
gelen ürünler aynı :) bi yerde bulamadığını diğer yerde buluyorsun. İkisinden de alışveriş yaptım hatta dealextreme üzerinde belki 100 den fazla ürün aldım focalden dediğim gibi 5-6 olmuştur ama ikisinede güvenim tam benim.
-
sRcN bunu yazdıZeytun-i bunu yazdısRcN bunu yazdı
gelen ürünler aynı :) bi yerde bulamadığını diğer yerde buluyorsun. İkisinden de alışveriş yaptım hatta dealextreme üzerinde belki 100 den fazla ürün aldım focalden dediğim gibi 5-6 olmuştur ama ikisinede güvenim tam benim.
Kapıya kadar ücretsiz kargo demi bu freeshippingler, bende bir kaç ürün almayı düşünüyorumda dealden daha çok içime sindi hocam : )
-
Zeytun-i bunu yazdısRcN bunu yazdıZeytun-i bunu yazdısRcN bunu yazdı
Kapıya kadar ücretsiz kargo demi bu freeshippingler, bende bir kaç ürün almayı düşünüyorumda dealden daha çok içime sindi hocam : )
evet kapıya kadar ptt posta servisi ile ücretsiz. Kapını çalmadan apartman girişine bırakabilir genelde postacılar aldıktan 2-3 hafta sonra sık sık kapı kontrol edersin :)
-
sRcN bunu yazdıZeytun-i bunu yazdısRcN bunu yazdıZeytun-i bunu yazdısRcN bunu yazdı
evet kapıya kadar ptt posta servisi ile ücretsiz. Kapını çalmadan apartman girişine bırakabilir genelde postacılar aldıktan 2-3 hafta sonra sık sık kapı kontrol edersin :)
O nasıl iş hocam ya, biz kapımızın önündeki ayakkabıyı çaldırıyoruz 7 24, adamlar ürünü cumburlop uçurur istanbuldayım malesef.
Zeytun-i tarafından 13/Ara/12 02:59 tarihinde düzenlenmiştir
Şimdi bir kaç ürün gözüme kestirdim diyelim paypalı nasıl hallediyoruz bunun başka yolu yok mu illa paypal üyelik mi yani.
+ Ayrıca bazı ürünler tr fiyat karşılaştırmasıyla aynı asma kilitlere falan baktım.
Birde dolar düştüğünde sipariş versem meselâ yansırmı bana kârı :|
Ammada sordum ya hakkını helâl et.