folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Focalprice Alışveriş Yapan Var Mı

Focalprice Alışveriş Yapan Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

ben gelende Home & Office kategorisinden alışveriş yapıyorum. Birde ledli lambalar v.b. led ürünlerini alıyorum. 

Peki focal'dan mı deal'den mi ?

gelen ürünler aynı :) bi yerde bulamadığını diğer yerde buluyorsun. İkisinden de alışveriş yaptım hatta dealextreme üzerinde belki 100 den fazla ürün aldım focalden dediğim gibi 5-6 olmuştur ama ikisinede güvenim tam benim. 

Kapıya kadar ücretsiz kargo demi bu freeshippingler, bende bir kaç ürün almayı düşünüyorumda dealden daha çok içime sindi hocam : )

evet kapıya kadar ptt posta servisi ile ücretsiz. Kapını çalmadan apartman girişine bırakabilir genelde postacılar aldıktan 2-3 hafta sonra sık sık kapı kontrol edersin :)

O nasıl iş hocam ya, biz kapımızın önündeki ayakkabıyı çaldırıyoruz 7 24, adamlar ürünü cumburlop uçurur istanbuldayım malesef.

Şimdi bir kaç ürün gözüme kestirdim diyelim paypalı nasıl hallediyoruz bunun başka yolu yok mu illa paypal üyelik mi yani.

+ Ayrıca bazı ürünler tr fiyat karşılaştırmasıyla aynı asma kilitlere falan baktım.

Birde dolar düştüğünde sipariş versem meselâ yansırmı bana kârı :|

Ammada sordum ya hakkını helâl et.

valla postacının keyfine kalan bişey ister kapıyı calar isterse çalmadan bırakır gider sipariş onaylama sırasında tracking id al. Bununla nerede hangi aşamada takip edebilirsin. 0.01$ gibi bir ücreti var.

Paypal üyesi olman lazım. Paypal üzerinden kredi kartın ile ödeme yapabilirsin.

Dolar düşünce tabiki avantajına olur ama paypal dolar komisyonunu unutma örneğin dolar 1.80 iken paypaldan geçerken paypal senden 1.85' den dolar keser... 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

ben gelende Home & Office kategorisinden alışveriş yapıyorum. Birde ledli lambalar v.b. led ürünlerini alıyorum. 

Peki focal'dan mı deal'den mi ?

gelen ürünler aynı :) bi yerde bulamadığını diğer yerde buluyorsun. İkisinden de alışveriş yaptım hatta dealextreme üzerinde belki 100 den fazla ürün aldım focalden dediğim gibi 5-6 olmuştur ama ikisinede güvenim tam benim. 

Kapıya kadar ücretsiz kargo demi bu freeshippingler, bende bir kaç ürün almayı düşünüyorumda dealden daha çok içime sindi hocam : )

evet kapıya kadar ptt posta servisi ile ücretsiz. Kapını çalmadan apartman girişine bırakabilir genelde postacılar aldıktan 2-3 hafta sonra sık sık kapı kontrol edersin :)

O nasıl iş hocam ya, biz kapımızın önündeki ayakkabıyı çaldırıyoruz 7 24, adamlar ürünü cumburlop uçurur istanbuldayım malesef.

Şimdi bir kaç ürün gözüme kestirdim diyelim paypalı nasıl hallediyoruz bunun başka yolu yok mu illa paypal üyelik mi yani.

+ Ayrıca bazı ürünler tr fiyat karşılaştırmasıyla aynı asma kilitlere falan baktım.

Birde dolar düştüğünde sipariş versem meselâ yansırmı bana kârı :|

Ammada sordum ya hakkını helâl et.

valla postacının keyfine kalan bişey ister kapıyı calar isterse çalmadan bırakır gider sipariş onaylama sırasında tracking id al. Bununla nerede hangi aşamada takip edebilirsin. 0.01$ gibi bir ücreti var.

Paypal üyesi olman lazım. Paypal üzerinden kredi kartın ile ödeme yapabilirsin.

Dolar düşünce tabiki avantajına olur ama paypal dolar komisyonunu unutma örneğin dolar 1.80 iken paypaldan geçerken paypal senden 1.85' den dolar keser... 

Anladım hocam peki fake ürün çıkarsa ne yapacağız mesela 720p 43$ ben sanmam pek hemde hareketli uçucan kaçıcan vs.

Diyelim istediğimiz ürün yazdığının altında bir kalitede garanti kapsamına giren bir olayı var mı ?

http://www.focalprice.com/DV0056B/F6_720P_8_GB_Sports_Digital_Video_Recorder_with_Searchlight_Black.html#.UMko_ndv7-U

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bugüne kadar istemediğim ürün gelmedi desem yeridir bir kaç kez öyle oldu ama genelde istediğim ürün geldi hatta birde yanında hediyeler falanda geldi o yüzden o kadar dert etme bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

bugüne kadar istemediğim ürün gelmedi desem yeridir bir kaç kez öyle oldu ama genelde istediğim ürün geldi hatta birde yanında hediyeler falanda geldi o yüzden o kadar dert etme bence.

Abi doğru söylüyorsundurda, ürünlerde bilindik bir marka göremiyorum belirsizlik hissi oluşuyor o yüzden içimde şimdi orda logitech 720p dese oha hemen sipariş veriyorum modu olabilir ama öbür türlü olunca şimdi hiçte çinden sipariş vermeyince eh böyle oluyor :|

Ben biraz göz atayım ürünleri seçeyim seni rahatsız ederim yine herhalde pm'den :|

10 farklı ürün seçtim 10'uda bir kutuda gelir demi ?

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Abi doğru söylüyorsundurda, ürünlerde bilindik bir marka göremiyorum belirsizlik hissi oluşuyor o yüzden içimde şimdi orda logitech 720p dese oha hemen sipariş veriyorum modu olabilir ama öbür türlü olunca şimdi hiçte çinden sipariş vermeyince eh böyle oluyor :|

Ben biraz göz atayım ürünleri seçeyim seni rahatsız ederim yine herhalde pm'den :|

evet gelir ama tedarik süresi uzun olabilir az ürün al 3-4 parça mesela birde 100$ üzerine çıkmamaya çalış toplam siparişte

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

evet gelir ama tedarik süresi uzun olabilir az ürün al 3-4 parça mesela birde 100$ üzerine çıkmamaya çalış toplam siparişte

Neden hocam gümrüğemi takılır ?

Birde son bir soru sorayım :| Paypayl mesela 80'se 85 keser dedin ya her ürüne ayrımı kesiyor yoksa toplam maliyet üzerinden meselâ 100 $'sa 105 $ gibi mi ?

Toplam Hit: 2600 Toplam Mesaj: 17