Ford Fiesta 2008 (Soguk Bolgelerde Nasil)
-
Hanima bi arac alayim diye niyetlendim. hem acemiligini atsin hemde kucuk yerlere parkta sorun yasamasin diye ford fiesta ya karar verdim. bu arac dizel oldugundan ukrayna gibi bi bolgede sorun cikarirmi -20 -15 lerde motor ve turbo sorun yaratirmi simdiden cevaplar icin tesekkurler.
-
Uygun bakımını yaparsan neden sorun çıkarsın ki,
-
mazot donmadıkca, kaldı ki yakıt katkılarıyla çözülüyordur muhtemelen ve uygun(ince) yağ kullanılırsa sıkıntı çıkartacağını zannetmem
-
ağrı da askerlik yaparken tam da bu model ve yaşta aracı vardı.
sürekli donuyordu
-
Direk söylüyorum. Her şekil donar. Hele 2011 öncesi dizeller çok güzel donar. Benzinli modellere yönel hocam.
Merkez: Erzurum
:)
-
adamhakli bunu yazdı
Direk söylüyorum. Her şekil donar. Hele 2011 öncesi dizeller çok güzel donar. Benzinli modellere yönel hocam.
Merkez: Erzurum
:)
adamhaklı :DDD
-
Hocam tek kapılısı vardı bende, 2006 model dizel, aman gözünü seveyim alma bu aracı elimden zor çıkardım ayrıca 10 bine yakın masraf yaptım motor filan yeniledim.
-
sıcak bölgelerde hiç gitmediğini çok iyi biliyorum :)
-
arabayla beraber bikaç da battaniye alırsan ancak :D | Sivaslı olarak dondurur diyorum. @adamhaklı adamhaklı :D
-
bu kadar kötü mü bu araba?
-
Prometheus bunu yazdı
bu kadar kötü mü bu araba?
araba kötü değil. kullanılacağı bölge çok soğuk. benzin donma noktası mazot donma noktası olayı .