folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Ford Fiesta 2008 (Soguk Bolgelerde Nasil)

Ford Fiesta 2008 (Soguk Bolgelerde Nasil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Direk söylüyorum. Her şekil donar. Hele 2011 öncesi dizeller çok güzel donar. Benzinli modellere yönel hocam. 

Merkez: Erzurum

:)

adamhaklı :DDD

:))

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

peki bu sinifta alinabilecek baska bi arac varmidir onerilere acigim.

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Bende benzinli Peugeot 207 var, emsali araçlara göre daha az yaktığını düşünüyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Bende benzinli Peugeot 207 var, emsali araçlara göre daha az yaktığını düşünüyorum.

Yakit cok dert degil hocam onrmli olan sorun cikartmamasi burda saglam usta bulmak sikintili

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

İlle Fiesta gibi bişey olacaksa yaris i öneririm almanya frankfurt ta akrabamızın arkadaşı var eşiyle türkiye ye geldiler geçen yaz araçları 2009  yaris dizel nasıl bu araçla uzun yolculuk dedim bmw mercedes i ima ettim almanya da renault fiat tutmaz ama almanlar toyota yı severler dedi bana ben de don olayını sordum mazotu icat eden alman onuda çözmüş dedi yolculuğumuz rahat geçiyor benim kadar eşimde araç kullanıyor dedi dostumuz buradan sebeple almanya ukrayna benzer paralellerde eşine yaris önerebilirsin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

İlle Fiesta gibi bişey olacaksa yaris i öneririm almanya frankfurt ta akrabamızın arkadaşı var eşiyle türkiye ye geldiler geçen yaz araçları 2009  yaris dizel nasıl bu araçla uzun yolculuk dedim bmw mercedes i ima ettim almanya da renault fiat tutmaz ama almanlar toyota yı severler dedi bana ben de don olayını sordum mazotu icat eden alman onuda çözmüş dedi yolculuğumuz rahat geçiyor benim kadar eşimde araç kullanıyor dedi dostumuz buradan sebeple almanya ukrayna benzer paralellerde eşine yaris önerebilirsin.

Eyw hocam bi bakinayim nedir ne degildir. Birde fabialar acep nasil olur?

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2215 Toplam Mesaj: 17
ford fiesta sogukta dizel arac