Ford KUGA'yı Nasıl Bilirsiniz ?
-
çok yakıyor diye duyuyorum hep. bende de b suvcuk var arona. bagajlı bişeye geçesim var suv olmasa da olur gibi düşünmeye başladım artık ve passat variantı gözüme kestirdim gibi
-
Kia falan nedense güvenilir gelmiyor, uzun vadede yarı yolda bırakır hissine kapılıyorum, Ssangyong, kia, suzuki, hyundai, cherry, togg, mg falan sanki aldıktan 3 ay sonra ortadan ikiya yarılacakmış gibi geliyor.
Nissan, Ford, volvo daha güvenilir ve uzun yıllarca sorunsuz kullanırım etkisine sahip bende :D
-
-
Alakasız bir bilgi paylaşayım. Kia deyince aklıma geldi. Çift kavramalı şanzımanlarda dur kalk sıkıntı yapıyor,ısınıyor ve duruyormuş. Kia araştırırken görmüştüm. Meğer tüm çift kavramalılarda varmış. Benim canımı sıkmıştı bu bilgi.
-
6 ay falan kullandim 2024 model kuga
arac yakit sarfiyati fazla.
onun haricinde guzel arac genis ferah.
-
GodKlaus bunu yazdı
Kia falan nedense güvenilir gelmiyor, uzun vadede yarı yolda bırakır hissine kapılıyorum, Ssangyong, kia, suzuki, hyundai, cherry, togg, mg falan sanki aldıktan 3 ay sonra ortadan ikiya yarılacakmış gibi geliyor.
Nissan, Ford, volvo daha güvenilir ve uzun yıllarca sorunsuz kullanırım etkisine sahip bende :D
Dostum sınıflandırman yanlış.
nissan hyundai kia kore arabası konfor az yakıt ortamala arıza oranı çok düşüktür. Aralarında bence en iyisi kia dır. Şayet dünyanın en çok satan araçlarından sportage modeli.
ford da motor problemi çok oluyor iyi araştırmalısın
volvo düşük bütçeyle alınacak araba değil eskisinden uzak dur
bütçen 1M civarı ise nissan qashqai veya kia sportage alabilirsin.
-
satımı zor kendisi iyi bir araba
yol bırakmaz ama 2. eli sıkıntı
-
Macidor bunu yazdı
çok yakıyor diye duyuyorum hep. bende de b suvcuk var arona. bagajlı bişeye geçesim var suv olmasa da olur gibi düşünmeye başladım artık ve passat variantı gözüme kestirdim gibi
aga bagajlı birşey diyince
skoda superb yada octavia
-
GodKlaus bunu yazdı
Hocalar cok tesekkurler cevaplar icin. Yag icindeki kayiş olayi cok buyuk eksi benim icin. Hafta sonu bayiden gidip bakacagim gözümle
Nissan Qashqai mi Kuga mı desem ?
nissanda benzinli secenek var mi acaba, dizele isinamadim bir türlü
Yine net Qashqai.
Qashqai içinde yorum yapılacaksa son kasa Qashqai kaporta olarak zayıf ama şase sağlam.
Yakıt bir önce ki kasaya göre fazla.
0 Takıntın yoksa bence 2019 2020 temiz bi 1.6 DCI Qashqai uzun süre seni götürür.
Bagaj lazım hacim gerek dersen SUV içinde Kia Sportage öneririm.
Station Wagon ya da Skoda gibi arka cam bagaj kapağı ile bir açılan liftback kasa tipi araçlar tavsiye ederim. (bagaj için) -
Hocam kafanı karıstırmak gibi olmasın ama eğer finalde qashqai'ye karar verirsen, qashqai ile birebir aynı platformda üretilmiş olup kendisinden 11cm daha uzun olması ve bunu da bagaja yansıtması sebebiyle renault kadjar öneririm.
2 sene kullandım, aşırı memnun bir şekilde sattım arabamı. Kadjarın da piyasası yok derler ama ilana koyduktan sonra 4 günde satmıştım.