folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ford KUGA'yı Nasıl Bilirsiniz ?

Ford KUGA'yı Nasıl Bilirsiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

çok yakıyor diye duyuyorum hep. bende de b suvcuk var arona. bagajlı bişeye geçesim var suv olmasa da olur gibi düşünmeye başladım artık ve passat variantı gözüme kestirdim gibi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Kia falan nedense güvenilir gelmiyor, uzun vadede yarı yolda bırakır hissine kapılıyorum, Ssangyong, kia, suzuki, hyundai, cherry, togg, mg falan sanki aldıktan 3 ay sonra ortadan ikiya yarılacakmış gibi geliyor.

Nissan, Ford, volvo daha güvenilir ve uzun yıllarca sorunsuz kullanırım etkisine sahip bende :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-modelleri/staria/hibrit

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Alakasız bir bilgi paylaşayım. Kia deyince aklıma geldi. Çift kavramalı şanzımanlarda dur kalk sıkıntı yapıyor,ısınıyor ve duruyormuş. Kia araştırırken görmüştüm. Meğer tüm çift kavramalılarda varmış. Benim canımı sıkmıştı bu bilgi. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

6 ay falan kullandim 2024 model kuga 

arac yakit sarfiyati fazla.

onun haricinde guzel arac genis ferah.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Kia falan nedense güvenilir gelmiyor, uzun vadede yarı yolda bırakır hissine kapılıyorum, Ssangyong, kia, suzuki, hyundai, cherry, togg, mg falan sanki aldıktan 3 ay sonra ortadan ikiya yarılacakmış gibi geliyor.

Nissan, Ford, volvo daha güvenilir ve uzun yıllarca sorunsuz kullanırım etkisine sahip bende :D

Dostum sınıflandırman yanlış. 

nissan hyundai kia kore arabası konfor az yakıt ortamala arıza oranı çok düşüktür. Aralarında bence en iyisi kia dır. Şayet dünyanın en çok satan araçlarından sportage modeli. 

ford da motor problemi çok oluyor iyi araştırmalısın

volvo düşük bütçeyle alınacak araba değil eskisinden uzak dur

bütçen 1M civarı ise nissan qashqai veya kia sportage alabilirsin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

satımı zor kendisi iyi bir araba

yol bırakmaz ama 2. eli sıkıntı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Macidor bunu yazdı

çok yakıyor diye duyuyorum hep. bende de b suvcuk var arona. bagajlı bişeye geçesim var suv olmasa da olur gibi düşünmeye başladım artık ve passat variantı gözüme kestirdim gibi

aga bagajlı birşey diyince 

skoda superb yada octavia

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Hocalar cok tesekkurler cevaplar icin. Yag icindeki kayiş olayi cok buyuk eksi benim icin. Hafta sonu bayiden gidip bakacagim gözümle

Nissan Qashqai mi Kuga mı desem ?

nissanda benzinli secenek var mi acaba, dizele isinamadim bir türlü

Yine net Qashqai.

Qashqai içinde yorum yapılacaksa son kasa Qashqai kaporta olarak zayıf ama şase sağlam. 

Yakıt bir önce ki kasaya göre fazla. 

0 Takıntın yoksa bence 2019 2020 temiz bi 1.6 DCI Qashqai uzun süre seni götürür.

Bagaj lazım hacim gerek dersen SUV içinde Kia Sportage öneririm.

Station Wagon ya da Skoda gibi arka cam bagaj kapağı ile bir açılan  liftback kasa tipi araçlar tavsiye ederim. (bagaj için) 

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

Hocam kafanı karıstırmak gibi olmasın ama eğer finalde qashqai'ye karar verirsen, qashqai ile birebir aynı platformda üretilmiş olup kendisinden 11cm daha uzun olması ve bunu da bagaja yansıtması sebebiyle renault kadjar öneririm.

2 sene kullandım, aşırı memnun bir şekilde sattım arabamı. Kadjarın da piyasası yok derler ama ilana koyduktan sonra 4 günde satmıştım. 

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
Toplam Hit: 1541 Toplam Mesaj: 24
araba araba sıfır değişim