folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ford KUGA'yı Nasıl Bilirsiniz ?

Ford KUGA'yı Nasıl Bilirsiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Selamlar,

Nissan bayisine gittik inceledik Qashqai'i ve ben beğendim. 1.3 benzinli ve mild hibrit falan birşeyler dedi kadın :D

Konforlu görünüyor, teknolojik cihaz. Arkasına çeki demiri de takılabiliyormuş, tekne vs için lazım.

Bagajı da geniş göründü, eskisi kadar çok tarla toprak işimiz yok ama yine yük taşıması lazım. En azından büyük boy valizi yan rahatça koyabileceğim gibi duruyor.

Kuga'dan soğudum, yalan yok. Büyük ihtimalle Qashqai'ye yönelicez gibi. 

Bayiden alırken şuna dikkat et, burasına bak kaportasını incele vb tüyolar var mı ? 

Birde bugün için fiyatına 2.090.000tl dediler, nakit alımda biraz daha birşeyler olur dediler, farklı bayiden farklı fiyat almam mümkün mü ? 

X bayisi 2090, Y bayisi 2000 deme gibi bir şansı var mıdır ? 

En önemlisi, ben arabayı beğendim aldım diyelim, showroom'daki arabayı mı veriyorlar, yoksa garajdan kimsenin binmediği düğmelerine dokunmadığı kısacası sıfır tertemiz arabayı mı veriyorlar ? 

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Farklı bayilerde farklı fiyatlar olabiliyor hocam hatta farklı illere bile sor. Kuzenim Amasya'da. Tokata Konya'ya falan sordu. Çorum'dan aldı. Fiyat olarak sıkı pazarlık yap. Satıcıların insiyatif kullanıp indirim yapabiliyorlar. Hatta mağaza müdürü ekstra indirim yapabiliyor. Öyle marketlerde ki gibi sabit fiyat yok. Ben sıfır araç alsam çıkınca full expertize sokarım. Sıkıntılar çıkabiliyormuş. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Selamlar,

Nissan bayisine gittik inceledik Qashqai'i ve ben beğendim. 1.3 benzinli ve mild hibrit falan birşeyler dedi kadın :D

Konforlu görünüyor, teknolojik cihaz. Arkasına çeki demiri de takılabiliyormuş, tekne vs için lazım.

Bagajı da geniş göründü, eskisi kadar çok tarla toprak işimiz yok ama yine yük taşıması lazım. En azından büyük boy valizi yan rahatça koyabileceğim gibi duruyor.

Kuga'dan soğudum, yalan yok. Büyük ihtimalle Qashqai'ye yönelicez gibi. 

Bayiden alırken şuna dikkat et, burasına bak kaportasını incele vb tüyolar var mı ? 

Birde bugün için fiyatına 2.090.000tl dediler, nakit alımda biraz daha birşeyler olur dediler, farklı bayiden farklı fiyat almam mümkün mü ? 

X bayisi 2090, Y bayisi 2000 deme gibi bir şansı var mıdır ? 

En önemlisi, ben arabayı beğendim aldım diyelim, showroom'daki arabayı mı veriyorlar, yoksa garajdan kimsenin binmediği düğmelerine dokunmadığı kısacası sıfır tertemiz arabayı mı veriyorlar ? 

var 

model belirlediysen arayabildiğin bütün bayileri ara gidebldiğin bütün bayilere git fiyat al pazarlık yap

şube ile bayi farklı şeyler şube firma hesabına satış yapar bayi kendi hesabına satış yapar

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 1568 Toplam Mesaj: 24
araba araba sıfır değişim