folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ford Transit Connect Kullanan Mürid Varmı ?

Ford Transit Connect Kullanan Mürid Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

iki yıl bende kullandım şirket arabası olduğundan yakıtını bilmem yol tutuşu sağlamlığı süper taş gibi araba

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Bizdede 2010 model var, 50. yıl arabası diye çıkanlardan.

1,8 - 90 beygir var.

Araç seridir, yüksek oluşu zevk verir üzerinde çok durursan 6 7 saat aşırı yorar.

Makaslıdır. 1 ton yük vur banamısın demez. 

3 yıldır hiç bir problem çıkartmadı. Babalar gibide sürdüm.

Araçla 175 i gördüm gerisini göremedim. 

1. vitesde iğrenç bir araba ama 2.vites de rampada gaza köklenirsen tutamazsın sağa sola yardırıyor araç. Borumu 1,8 motor var.

Çok sağlamdır sağından solundan ses gelmez. Kaza yapsa banamısın demez her halde. Allah korusunda.

Babam giresun a gidiyor geliyor. uzun yolda 100 km de 6,8 i görmüş ancak sabit 100 - 110 arası gider o yola.

Sen tutar basarsan 8 ide bulur.

Şehir içinde de 7 ile 8 arasında oynuyor meret. Ben baya bi bağartırım arabayı. Canına okurum.

Mesela 1 vites dışında 5 bin devire gelmeden vites atmam. Mazotluda olsa böylede kullansam 3 senedir banamısın demedi.

150 geçersen tüm aksamlarının oynadığını hissedersin sanırsın tekerlekler çıkacak motor havaya fırlayacak.

Ayrıca içeriye bütün motor sesini verir, abartı ekzosa gerek yok bildiğin traktör.

Bizim araç 50. yıla özel olduğudan, park sensörü far sensörü yağmur sensörü blueeee tuuuuuttttt bile var,yan çıtalar, üst çıtalar, sesli radyo kontrol hey gidi amk .

Bakma taşşak geçer gibi yazdım ama inan çok seviyorum. Laguna 2008 model ile 170 le arkasından yardırdığımı bilirim.

Yan çıtaları, sis farlarını taktırdınmı kraldır.

---------

Ama caddy alabiliyorsanız onuda deneyin derim.

Berlingodan uzak durun :) 

Opelin bir aracı var uzak dur.

Renonunda öyle.

Caddy yada Ford dan başka alma 1 sene sonra sağı solu oynar içeriye civata sesi verir.

Ya hamal arabasıdır abi al nazik felan değil bin git amk ....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    Renard bunu yazdı

110luk cok yakar 75'lik modeli bulabilirseniz ondan alın, taş gibi arabadır sorunu olmaz

dostum tam tersi :)) 110 beygiri en az yakan modeli o arabanın 1,8 motorda zorlanmadan çalışıyor.

75 lik felan motora göre güçsüz kalıyor.

Ben aracı alırkenden satış temsilcisi öle dedi hak verdim, ama dier araçlarda tam tersi :))

O kadar ayarlayamamışlar.

Abi ben 90 lığı yardırtıyorum - 110 luk olsa varya önümde araç kalmaz her halde.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

madem caddy nin bahsi geçti bende söliim

bende 2012 model 1.6 trendline ( en düşük model) 5 ileri olanı vardı (6 ve 7 ileri olanıda var)

trabzon sahil yolunda 218 i gördüm. zıkkımın öm camını nasıl yapmışlarsa 180'e dayandığını anlamıyorsun. 210 dan sonra sadece direksiyonda hafif bir titreme oluyor  ki bende  araç makaslıydı.

yakıtı ekranındaki komutlara göre kullanırsan şehir içinde 7 lt ye kadar çekebilirsin.

3. viteste 140'a of demez.

şehirler arası yakıtı çok güzel.

sürüşü mükemmel. hiç yormaz. motoru canavar ama arıza verirse kalkamazsın altından.

klimasına diyecek hiçbir lafım yok. yazın en sıcak gününde güneş tam tepedeyken araç beklesin. içi cayır cayır yansın. klimasını çalıştır iki dakikada derin dondurucuya çevirir içeriyi. ama kışın öyle değil motorun ısınmasını bekleyeceksin. webosta yok yani :D

aracı sürmen için yola gerek yok. nereye istersen gider. yüksektir diğerlerinden. dağa taşa vur banamısın demez. aracın içine ses gelmez. ne motor sesi ne yol sesi. viraja yüksek süratla girebilirsin savurmaz. rampada çekişten düşmez. yanlız aracı cukura vurduğun zaman zıplayınca ön yaylar biraz fazla açılıyor. amartisör takozlarından ses geliyor. ama korkmana gerek yok. hiçbi sorun olmuyor.

abi ticari araba değil caddy. baya baya konforlu bi otomobil. 

trooper tarafından 23/Haz/13 03:32 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Duz delux silverr blacline modelleri var ona gore fiyat degisimi olur babamin var bende arada kullanirim tas gibi arabadir ama yakit fazla iste birtde alacaksan 110luk al 75ler klimayla rampada bayiliyo DJ_Alper tarafından 23/Haz/13 11:39 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hayatının hatasını yaparsın :) multijet doblo düşün. bizim şirket en son 4 ay önce 3 connecti sattı, oldukça indirim yapmalarına rağmen yeni araçları connect yerine doblo aldılar, bizde sadece küçük kamyonet filosu 207 araç, lojistiğin bir bildiği vardır diyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

onun motoru 1.8 olduğu için vergisi de fazla.

ticari aracın kralı caddy'dir motoru kaç bilmiyorum ama.dobloların motoru düşün 1,3 olanı bile var.vergisi de düşük oluyo haliyle.sürüşü de çok iyiymiş.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

yol tutuşu iyidir ama genel olarak fren problemli salıyo gibi araba kendini diğerlerine göre 3-5 daha fazla yakar sağlamlığına sağlam devirde filan bi problemi yok çekişi iyidir.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hacı böyle kütük gibi araba mı olur yol tutuşu iğrenç ötesi bana göre.

Kendimi hiç güvende hissetmiyorum içindeyken.

Alacaksan motoru büyük olanı al, diğeri iyi çekmiyor çünkü. İçeri aldığı ses de hayli fazla.

Yakıtı da fazla diğer rakiplerine göre.

Servislerde bir yeri arızalandı mı 50 liraysa 500 liraya satıyorlar, ayrıca piyasadan bulunmasın diye özel tasarlıyor sanki parçaları.

Ford adını duydun mu Ranger,Connect vs. direkt uzaklaşasım geliyor. Bence başka modellere yönelin.

Hayırlısı Olsun.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 20