Foreks (FX) Piyasalarında İşlem Yapanlar
-
siyahbereli bunu yazdı
Beyler hisse senedi alış ya da satış emri verince akşama kadar emir gerçekleşmez ise 1,50 2,00 TL gibi.. bankanın alacağı komisyonu alıyor mu?
yani hisse 10,50 lira 10,60 olursa gün içinde sat diye bankadan emir giriyorum, hisse 10,59 a gelip kalıyor ve gün bitiyor, gerçekleşmemiş oluyor.oradaki komisyon benden alınıyor mı
hayır komisyon alınmaz. işlemin başarıyla gerçekleşmesi lazım. İptal edersen ceza olarak tam rakamı hatırlayamadım ama kuruş olarak bir ücret alınıyor
-
HanDSomE bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Beyler hisse senedi alış ya da satış emri verince akşama kadar emir gerçekleşmez ise 1,50 2,00 TL gibi.. bankanın alacağı komisyonu alıyor mu?
yani hisse 10,50 lira 10,60 olursa gün içinde sat diye bankadan emir giriyorum, hisse 10,59 a gelip kalıyor ve gün bitiyor, gerçekleşmemiş oluyor.oradaki komisyon benden alınıyor mı
hayır komisyon alınmaz. işlemin başarıyla gerçekleşmesi lazım. İptal edersen ceza olarak tam rakamı hatırlayamadım ama kuruş olarak bir ücret alınıyor
Teşekkür ederim, evet iptalde söylüyor zaten alacağım diye...Açıklama yeterli oldu
-
Soru:
Elimde bir miktar tl var diyelim ve bu tl ye uzun süre ihtiyacım olmayacak. Bu durumda sizce;
1. Tl ile dolar yada euro alıp euro/dolar paritesinde işlem yapıp döviz miktarını artırmak mı daha mantıklı olur?
2. Yoksa tl ile dolar alıp dolar/tl paritesinde işlem yapıp ordan yürümek mi mantıklı olur?
3. Yada başka nasıl bir öneriniz olur?
Not: İşlem derken al/sat dan bahsediyorum.
JOE tarafından 15/May/19 15:00 tarihinde düzenlenmiştir