folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Foreks (FX) Piyasalarında İşlem Yapanlar

Foreks (FX) Piyasalarında İşlem Yapanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Beyler hisse senedi alış ya da satış emri verince akşama kadar emir gerçekleşmez ise 1,50 2,00 TL gibi.. bankanın alacağı komisyonu alıyor mu?

yani hisse 10,50 lira 10,60 olursa gün içinde sat diye bankadan emir giriyorum, hisse 10,59 a gelip kalıyor ve gün bitiyor, gerçekleşmemiş oluyor.oradaki komisyon benden alınıyor mı

hayır komisyon alınmaz. işlemin başarıyla gerçekleşmesi lazım. İptal edersen ceza olarak tam rakamı hatırlayamadım ama kuruş olarak bir ücret alınıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

Beyler hisse senedi alış ya da satış emri verince akşama kadar emir gerçekleşmez ise 1,50 2,00 TL gibi.. bankanın alacağı komisyonu alıyor mu?

yani hisse 10,50 lira 10,60 olursa gün içinde sat diye bankadan emir giriyorum, hisse 10,59 a gelip kalıyor ve gün bitiyor, gerçekleşmemiş oluyor.oradaki komisyon benden alınıyor mı

hayır komisyon alınmaz. işlemin başarıyla gerçekleşmesi lazım. İptal edersen ceza olarak tam rakamı hatırlayamadım ama kuruş olarak bir ücret alınıyor

Teşekkür ederim, evet iptalde söylüyor zaten alacağım diye...Açıklama yeterli oldu

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Soru: 

Elimde bir miktar tl var diyelim ve bu tl ye uzun süre ihtiyacım olmayacak. Bu durumda sizce;

1. Tl ile dolar yada euro alıp euro/dolar paritesinde işlem yapıp döviz miktarını artırmak mı daha mantıklı olur?

2. Yoksa tl ile dolar alıp dolar/tl paritesinde işlem yapıp ordan yürümek mi mantıklı olur?

3. Yada başka nasıl bir öneriniz olur?

Not: İşlem derken al/sat dan bahsediyorum.

JOE tarafından 15/May/19 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

Not late for nothing
Toplam Hit: 3177 Toplam Mesaj: 24
fx piyasalar fx