Format Atiktan Sonra Bile Anasayfa Degismedi!
-
Slmlar arkadaslar bizim arkadasin Internet Cafe si var, ve pc leri bi mühendise kurdurdular, bu sahis da sifre koydu go back e felan sifre karisilignde büyükce bi para istedi neyse kisa kesim, bizde format atik cogu pc lere ama ne yaziki su Anasayfayi bi türlü degistiremedik, format atik regedit e bakiyorum Start Page bos sayfa ama yinede pc explorer i actigimizda o sahsin bilgisayar mühendisinin yapti Anasayfa cikiyor... Lütfen bana bi fikir verin simdiden herkese Tsk ler ederim, iyi geceler.
-
hocam öyle şey olmazki.. :S fdisk yaptınız mı ? yapmadıysanız yapın..
yaptıysanız ve hala düzelmediyse o totoş mühendisin yazdığı bi vürüs olabilir.. ram içersine saklanabilen...
farklı ram takıp deneyin fdisk yapın deneyin işte amk. :D
-
RAM de olsa restarttan sonra silinir hoca , C ye format attiniz ,peki bu pc de d,e,f,g gibi baska partitionlar varmiydi ve siz format attiktan sonra bu partitionlardan veri cektiniz mi ?
-
evet arkadaslar kusura bakmayin konuyu yalnis actim fark etim, ve ben hic banlanmamistim onuda söylim. suan sadece c: partionu var baska yok ve bu butun pc lerde böyle, bende anlamadim ne yaptiysak bi türlü Anasayfayi degistiremiyoruz.. mühendisin bi parmagi varmidir iste bilemem, ama sif sifreler icin bi kac bin euro istemisti, sora arkadaslarla ben tanistim ben yardimci olmak istedim ve ilk defa böyle seyle karsilastim sizden de yardim istemistim, galiba yapacak bi care yok, herhalde butun pc lere yeni bi harddisk almamiz lazim :D bi pc den resim cektim simdi bakin. http://imaj.at/25717-9fd3 suan site bulunamadi diyor yapim asamasinda oldugu icin cekti siteyi herhalde bilmiyorum :D
-
Benzeri arkadaşa oldu.Ram leri Slottan çıkarıp yeniden tak.Düzeliyor.Onda düzelmişti :)
-
Hmm...
Interneti kullanabılıyorsunuz ama sadece ve sadece HomePage adamın sitesi ?
Adamın sitesini regedit de arat bu 1.
Bulamadın mı ?
Üzülmek yok.
Burası tahribat.com çözüm her zaman var...
/forumsearch.asp
--> HijackThis
İndir bak StartUp una...
Orda adamın yazdıgı program ( var olmalı bu durumda ) gozukur.
Onu sil geç git...
Yok interneti kullanamıyorsanız once test için:
Başlat - Çalıştır - cmd - "ping google.com"
Yaz bir dene...
Sonra adamın sitesini de pingle...
Aynı sonuç çıkarsa, adamın kullandığı DNS tüm domain leri kendi IP sine yönlendiriyor.
DNS i değiştir geç git...
Olmadı tekrar gel yaz buraya.
-
naptın sölede bilek :)
-
Musket tsk ederim ama HiJackthis de Start Up i bulamadim ping dede degisik sonuc cikti galiba arkadasin dedigi gibi ram lari yerinden cikarip geri takmak olucak http://imaj.at/25722-9933
-
bu kadar açıklamayı-yöntemi okuduktan sonra ram diyorsun ya tebrik ederim.
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadar açıklamayı-yöntemi okuduktan sonra ram diyorsun ya tebrik ederim.
-----------------------------burda aciklanan yöntemleri deneyip de cevap yazdim bi ram i denemedim cunku cafe nin sahibi yok suan burda, eger senin bildigin baska bisi varsa söyle onu da denim..
-
hoca format'I o mühendisin verdigi cd ilemi atiyorsun :S