Format Attıktan Sonra Klasörler Silinmiyor
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------BİLMİYO BİLMİYO FORMAT ATMASINI BİLMİYOR, ADMİNLERDEN RİCAM BU ARKADAŞIN NİCKİNİN ALTINA ÇÖMEZ YAZMALARI,

HOCA SANA YARDIM ETMEYE ÇALIŞANLARI AZARLIYORSUN BU NASIL İŞ ANLAMADIM GECE GECE.
-----------------------------
hoca Allah aşkına git başımdan ya:smoralim bozuk saçma saçma konuşmayın...
-
silinemez falan dio diosun ya.. sorun işte orda görmeden bişe diyemem
-
RootB bunu yazdı:
silinemez falan dio diosun ya.. sorun işte orda görmeden bişe diyemem
mq:S yahiç bişey değil işler yattı göt oldum... az öncede sinrden kasanın bi tarafını yamulttum... ya biri adam gibi yardım etsin:(
-
ya ama cok ilginç deil mi.. hiç birimiz böle bi sorunla karsılasmamısız ki çözümünü bilelim.. o pcde bende olsa emin ol sorunu tespit edip ona göre çözüm bulurdum ama böle kafadan bişe sölenmio
-
bak şimdi ki soruna bak:S
D ye basıp sil dediğinde silinemez falan diyo işte neye geç
sonra yine C: i seçiyom normal olarak enter a basıyom. o ntfs ile biçimlendir falan şeyi gelmiyo hiç:S
yani resmen göt oldum böyle:S
-
dos komutları ile sik c yi sonra baştan kur xp yi :W
birisi bana hak versin :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------dos komutları ile sik c yi sonra baştan kur xp yi :W
birisi bana hak versin :W
aliabi bırak ya tbt den de hayır gelmedi mq:DHadi o değil ben dostan anlamam diyom anlat diyom onuda anlatmıyon:D
zaten yarın götürüyom tamire ne bok olursa olsun siktiğimin pc si:S adam D:'e dokunmasın C'yi siksin bıraksın... yeterki düzelsin. artık yapacak bişe yok... işlerde yattı... acildi amq bok oldu. neyse sabah erkenden laptobu getirip 10'a kadar bitiririm inş:S bi şekilde halledecem:S
-
sirpence kimseye uyma sen banada oldu oyle hatta 1 hafta once hdd me pc de deep freeze wardı acılmadı bır daha format atıyorum sılıyorum butun bolumlerı yıne res attıgımda gelıorlar anlamadım yeni hdd aldım kurtuldum duzelırse duzeltcem :S
-
dostum burda konuya cevap verenlerin hepsi hemen hemen aynı şeyleri söylemiş bu format işini birde linux cd siyle denehatta olmazsa linux kurup diski gözden geçir sonra xp ye dönersin
-
goldfinger bunu yazdı:
dostum burda konuya cevap verenlerin hepsi hemen hemen aynı şeyleri söylemiş bu format işini birde linux cd siyle denehatta olmazsa linux kurup diski gözden geçir sonra xp ye dönersin
-----------------------------iste bu olay bu yani linux kullanirsin boyle srun yasamazsin.