folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Format Attırdım Yardım Lütfen

Format Attırdım Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kayseride bazı bilgisayarcılar 40-50 lira alıyorlar.. yaptıkları tek şey format atıp winampı winrarı ve flash playeri yüklemek... baska bişi yok... bizim sevgili halkımızda 50 liraysa iyi yapıyorlardır sağlam yaptırmak gerek diyerek 2 ayda bi götürüyorlar oraya pc yii.

biz 30 liraya format atıyoz perfect xp  servis pack 2 ve vista yı yüklüyoz isteyene... artı olarakta ;

5 adet güncel oyun

3 bin mp3

ve istedikleri bi programı anında yüklüyoruz...   ve format attığımız adamlardan daha şikayet gelmedi 2 senedir bu işi yapıyorum... demek istediğim milleti kandırıp uyduruktan format atan çok dükkan var... sağlam birine yaptırmak lazım...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam bi tane  git cd al sonra gel bi tane güzelce 600-700 mbye sp2 li windows xp indir

ardından bunu nero ile cdye yazdır :) yazdırmasını bilmiyosan google'ı aç nero ile cd yazdırma resimli diye arat ;)

ardından tekrar google'a xp format atma resimli anlatım diye arat format atmayı güzelce öğren :)

bunları yapman en fazla download zamanıyla birlikte taş çatlasın 5 saat tutar :) sonra çak formatı windows kurulsun :)

ekran kartı ve anakart driverlarını kur güzelce  geç hemen ikinci adıma

ardından hiç güncelleme yapmadan bi legal xp diye google da arat bunu pc ye kur antiwirüs olmadan ;) xp orjinal olsun ...

bundan sonra sen hem kendi pcne hem başkalarına format atarsın :) ve bu işlem için 20 tl bile çook amk dersin :)

saygılar sewgiler :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Format attırmak bilmemne.

Şaka mısın hocam?

Yani bu kadar acizsen bu sitede işin ne senin :|

Ya yapmayın gözünüzü seveyim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bi tane  git cd al sonra gel bi tane güzelce 600-700 mbye sp2 li windows xp indir

ardından bunu nero ile cdye yazdır :) yazdırmasını bilmiyosan google'ı aç nero ile cd yazdırma resimli diye arat ;)

ardından tekrar google'a xp format atma resimli anlatım diye arat format atmayı güzelce öğren :)

bunları yapman en fazla download zamanıyla birlikte taş çatlasın 5 saat tutar :) sonra çak formatı windows kurulsun :)

ekran kartı ve anakart driverlarını kur güzelce  geç hemen ikinci adıma

ardından hiç güncelleme yapmadan bi legal xp diye google da arat bunu pc ye kur antiwirüs olmadan ;) xp orjinal olsun ...

bundan sonra sen hem kendi pcne hem başkalarına format atarsın :) ve bu işlem için 20 tl bile çook amk dersin :)

saygılar sewgiler :F

Hacı eline koluna Sağlık Çok uzun iş yav :D Bir ara format attıydı abim sabaha kadar ugrastım dedi gözüm korktu xD 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

dediklerimi uygulamak dediğim gibi en fazla 5 saatini alır ;)

etrafında format attırmak isteyen olursa da 20 kaattan sen atarsın mk :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:

dediklerimi uygulamak dediğim gibi en fazla 5 saatini alır ;)

etrafında format attırmak isteyen olursa da 20 kaattan sen atarsın mk :F

Doğru Dedin Azcık Araştıram Siteyi Bulursam Güzel Bir Konu Formatla İlgili Çak Diye Çakıcam Formatı :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:

Format attırmak bilmemne.

Şaka mısın hocam?

Yani bu kadar acizsen bu sitede işin ne senin :|

Ya yapmayın gözünüzü seveyim. 

İnsanlar buraya Bildiklerini Paylaşmaya Sorunlarına Dert Aramaya Gelir, Forumun Amacı Bunlardır Sen Format Atmayı Bilirsin Ben Bilmem Ancak Benim Bildiğim Birşeyide sen Bilmessin ;) İnsanlar bunları Paylaşırsa O zaman Forumun Amacı Doğrulanır 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    vay be :| bende burda 25 ytl görmüştüm çok diyodum

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    pc yi ilk aldıgımda bir attırdım serviste formatı 25 mılyon aldılar pis oturdu içime eve geldim taktım cd uğraşa uğraşa format atmayı öğrendim :W kolay aq yapılamayacak bir şey yok :W 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Sayın Müridler Ben Sana Öğretirim Diyen Bi Hacı Hoca Varmı ?

Toplam Hit: 4143 Toplam Mesaj: 33