Format Attırdım Yardım Lütfen
-
kayseride bazı bilgisayarcılar 40-50 lira alıyorlar.. yaptıkları tek şey format atıp winampı winrarı ve flash playeri yüklemek... baska bişi yok... bizim sevgili halkımızda 50 liraysa iyi yapıyorlardır sağlam yaptırmak gerek diyerek 2 ayda bi götürüyorlar oraya pc yii.
biz 30 liraya format atıyoz perfect xp servis pack 2 ve vista yı yüklüyoz isteyene... artı olarakta ;
5 adet güncel oyun
3 bin mp3
ve istedikleri bi programı anında yüklüyoruz... ve format attığımız adamlardan daha şikayet gelmedi 2 senedir bu işi yapıyorum... demek istediğim milleti kandırıp uyduruktan format atan çok dükkan var... sağlam birine yaptırmak lazım...
-
hocam bi tane git cd al sonra gel bi tane güzelce 600-700 mbye sp2 li windows xp indir
ardından bunu nero ile cdye yazdır :) yazdırmasını bilmiyosan google'ı aç nero ile cd yazdırma resimli diye arat ;)
ardından tekrar google'a xp format atma resimli anlatım diye arat format atmayı güzelce öğren :)
bunları yapman en fazla download zamanıyla birlikte taş çatlasın 5 saat tutar :) sonra çak formatı windows kurulsun :)
ekran kartı ve anakart driverlarını kur güzelce geç hemen ikinci adıma
ardından hiç güncelleme yapmadan bi legal xp diye google da arat bunu pc ye kur antiwirüs olmadan ;) xp orjinal olsun ...
bundan sonra sen hem kendi pcne hem başkalarına format atarsın :) ve bu işlem için 20 tl bile çook amk dersin :)
saygılar sewgiler :F
-
Format attırmak bilmemne.
Şaka mısın hocam?
Yani bu kadar acizsen bu sitede işin ne senin :|
Ya yapmayın gözünüzü seveyim.
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi tane git cd al sonra gel bi tane güzelce 600-700 mbye sp2 li windows xp indir
ardından bunu nero ile cdye yazdır :) yazdırmasını bilmiyosan google'ı aç nero ile cd yazdırma resimli diye arat ;)
ardından tekrar google'a xp format atma resimli anlatım diye arat format atmayı güzelce öğren :)
bunları yapman en fazla download zamanıyla birlikte taş çatlasın 5 saat tutar :) sonra çak formatı windows kurulsun :)
ekran kartı ve anakart driverlarını kur güzelce geç hemen ikinci adıma
ardından hiç güncelleme yapmadan bi legal xp diye google da arat bunu pc ye kur antiwirüs olmadan ;) xp orjinal olsun ...
bundan sonra sen hem kendi pcne hem başkalarına format atarsın :) ve bu işlem için 20 tl bile çook amk dersin :)
saygılar sewgiler :F
-----------------------------Hacı eline koluna Sağlık Çok uzun iş yav :D Bir ara format attıydı abim sabaha kadar ugrastım dedi gözüm korktu xD
-
dediklerimi uygulamak dediğim gibi en fazla 5 saatini alır ;)
etrafında format attırmak isteyen olursa da 20 kaattan sen atarsın mk :F
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------dediklerimi uygulamak dediğim gibi en fazla 5 saatini alır ;)
etrafında format attırmak isteyen olursa da 20 kaattan sen atarsın mk :F
-----------------------------Doğru Dedin Azcık Araştıram Siteyi Bulursam Güzel Bir Konu Formatla İlgili Çak Diye Çakıcam Formatı :D
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Format attırmak bilmemne.
Şaka mısın hocam?
Yani bu kadar acizsen bu sitede işin ne senin :|
Ya yapmayın gözünüzü seveyim.
-----------------------------İnsanlar buraya Bildiklerini Paylaşmaya Sorunlarına Dert Aramaya Gelir, Forumun Amacı Bunlardır Sen Format Atmayı Bilirsin Ben Bilmem Ancak Benim Bildiğim Birşeyide sen Bilmessin ;) İnsanlar bunları Paylaşırsa O zaman Forumun Amacı Doğrulanır
-
vay be :| bende burda 25 ytl görmüştüm çok diyodum
-
pc yi ilk aldıgımda bir attırdım serviste formatı 25 mılyon aldılar pis oturdu içime eve geldim taktım cd uğraşa uğraşa format atmayı öğrendim :W kolay aq yapılamayacak bir şey yok :W
-
Sayın Müridler Ben Sana Öğretirim Diyen Bi Hacı Hoca Varmı ?