Format Attırdım Yardım Lütfen
-
ya zaten herşeyi söylüyor sana kurulum ekranı.. sana sadece 1 kere atıp tecrübe etmek lazım.. formatı da başkasına attırmayın yahu..
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------
İnsanlar buraya Bildiklerini Paylaşmaya Sorunlarına Dert Aramaya Gelir, Forumun Amacı Bunlardır Sen Format Atmayı Bilirsin Ben Bilmem Ancak Benim Bildiğim Birşeyide sen Bilmessin ;) İnsanlar bunları Paylaşırsa O zaman Forumun Amacı Doğrulanır-----------------------------
Genelde kibar ve öğrenmeye meyilli bir adam olarak gösterilirim.
Ancak, senin bu foruma birşey katabileceğini sanmıyorum, herhangibir konuda...
Zaten tahribat.com'un üye olmayanlara da açık olmasının amacı budur.
Birşeyler katabilecekler üye, diğerleri ziyaretçi olsun diye.
Herneyse polemik yaratacak değilim.
Ama zaten MICROSOFT tarafından yapılmış gayet otomatik ve arayüzü olan birşeyi bile yapamayan ve bunun için para veren HERHANGIBIRINDEN birşey öğrenecek değilim. Yani bu "Bilgi paylaşıldıkça artar" ayaklarını geç lütfen.
Ne biliyorsun ki benimle ne paylaşacaksın?
Tavsiyem, forumda sessiz bir tavır izleyerek sanki üye değilmiş gibi davranman.
Burası bir BİLİŞİM forumu. Belki senin benden daha fazla bildiğin BİR ya da BİRKAÇ konu olabilir.
Ama bunların bilgisayar & bilişim ile UZAKTAN YAKINDAN alakalı olmasına ihtimal bile vermiyorum.
-
Musket bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
usta yine de bu şekilde soğutma adamı.. seninle aynı görüşteyim ama yine de diyorum yani ;)
-
35 milyonmu ? oha len ben o fiyata 1gbram alırım.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
İnsanlar buraya Bildiklerini Paylaşmaya Sorunlarına Dert Aramaya Gelir, Forumun Amacı Bunlardır Sen Format Atmayı Bilirsin Ben Bilmem Ancak Benim Bildiğim Birşeyide sen Bilmessin ;) İnsanlar bunları Paylaşırsa O zaman Forumun Amacı Doğrulanır-----------------------------
Genelde kibar ve öğrenmeye meyilli bir adam olarak gösterilirim.
Ancak, senin bu foruma birşey katabileceğini sanmıyorum, herhangibir konuda...
Zaten tahribat.com'un üye olmayanlara da açık olmasının amacı budur.
Birşeyler katabilecekler üye, diğerleri ziyaretçi olsun diye.
Herneyse polemik yaratacak değilim.
Ama zaten MICROSOFT tarafından yapılmış gayet otomatik ve arayüzü olan birşeyi bile yapamayan ve bunun için para veren HERHANGIBIRINDEN birşey öğrenecek değilim. Yani bu "Bilgi paylaşıldıkça artar" ayaklarını geç lütfen.
Ne biliyorsun ki benimle ne paylaşacaksın?
Tavsiyem, forumda sessiz bir tavır izleyerek sanki üye değilmiş gibi davranman.
Burası bir BİLİŞİM forumu. Belki senin benden daha fazla bildiğin BİR ya da BİRKAÇ konu olabilir.
Ama bunların bilgisayar & bilişim ile UZAKTAN YAKINDAN alakalı olmasına ihtimal bile vermiyorum.
-----------------------------Ben Polemik Yaratmaya Çalışmıyorum Konunun Gidişatını Bozma Lütfen Konu Hoşuna Gitmediyse Mesaj Yazmassın Her İnsanın Hatası Olabilir Burdaki Bilgili Kişiler Anaların Karnından Hacker Olarakmı Doğdu ? Sen Bu Bildiğini Söylediğin Şeyleri 11 Sene Öncedemi Biliyordunda Burda bana Laf Kirliliği yaratıyorsun ? Format Çekmeyi İster Bilirim İster Bilmem Seni Alakadar Etmez Burda Ben Yardım İstemeye Geldim Yardım Etmiyeceksin Laf Fazlalıgıda Yapmıyacaksın Saygılar...
-
Arkadaşlar Kasamı Format Attırdıgım Yere Götürdüm Ve Ekran Kartı silinmiş Ben Silmişim Sözde :D Ama Uğraşmadım Bilene silmedim yani düzeldi birazda olsa bilgisayar yardımlarınız için teşekkürler :) :)
-
bu devirde format atmaya paramı veriyorsonuz ayıplaa adama gülerler altarafı yarım saatlik iş
-
Xp : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=Windows%20Xp&folderid=86674
XP Nasıl Kurulur : http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm
Legal XP: http://rapidshare.com/files/89962899/legal_xp.rar
Legal Xp Resimli Anlatım : http://www.izafet.com/windows/29282-korsan-xp-yerine-orjinal-xp-resimli-anlatim.html
Driver Magician 3.41 Portable ( Driverları bulman için ) : http://rapidshare.com/files/210041470/Magic_Derin_PC.rar -
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
Sayın Müridler Ben Sana Öğretirim Diyen Bi Hacı Hoca Varmı ?
-----------------------------Güzel Bir XP Cdsi bul. Cd yi tak. Formata başlamadan once Herşeyi D: sürücüsüne yedekle( yada herhangi silmicegin bir yere )
Sonra Bilgisayarı resetle. Ekran Geldiğinde " CD'den Önyükleme Yapmak İçin Bir Tuşa Basın" yazısını gördüğünde 5 sn içinde herhangi bir tuşa bas.
Sonra yüklücek felan. Sistem C sürücündeyse C'nin üstüne geliceksin. "D" "Enter" "L" "Enter" Yapıcaksın. Sonra NTFS veya FAT ile biçimlendiriceksin.
Yükleme işlemi 15 - 20 Dakika arası gidiyor. Herşeyi bitirdiğinde PC ile gelen Driver Cdsini görüceksin onu tak hepsini sıra sıra kur.
Ayriyetten aldığın parçalar varsa onlarla beraber gönderilen Cd lerden gerekli driverleri kurabilirsin.
Driver kurmada bittikten sonra artık pc için gerekli gördüğün programları kur. winamp, mozilla, utorrent, vsvs.
Btti :D
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
Sayın Müridler Ben Sana Öğretirim Diyen Bi Hacı Hoca Varmı ?
-----------------------------Güzel Bir XP Cdsi bul. Cd yi tak. Formata başlamadan once Herşeyi D: sürücüsüne yedekle( yada herhangi silmicegin bir yere )
Sonra Bilgisayarı resetle. Ekran Geldiğinde " CD'den Önyükleme Yapmak İçin Bir Tuşa Basın" yazısını gördüğünde 5 sn içinde herhangi bir tuşa bas.
Sonra yüklücek felan. Sistem C sürücündeyse C'nin üstüne geliceksin. "D" "Enter" "L" "Enter" Yapıcaksın. Sonra NTFS veya FAT ile biçimlendiriceksin.
Yükleme işlemi 15 - 20 Dakika arası gidiyor. Herşeyi bitirdiğinde PC ile gelen Driver Cdsini görüceksin onu tak hepsini sıra sıra kur.
Ayriyetten aldığın parçalar varsa onlarla beraber gönderilen Cd lerden gerekli driverleri kurabilirsin.
Driver kurmada bittikten sonra artık pc için gerekli gördüğün programları kur. winamp, mozilla, utorrent, vsvs.
Btti :D
-----------------------------Saolasın Hacım Ben Bilgisayarı Boza Boza Öğrenicektim Zaten,Sen Kurtardın Pcyi :D Güzel Bir XP Cdsi Derken Bende Ürün kurtarma Cd-rom'u Var Ondanmı Bahsediyorsun Bro ?