Format Sonrası Yaşadığım Büyük Sorun
-
hocalar bilgisayara format attım kendi klasörüm yaklasık 50 gb ve önemli dosyalar var ben formatı d ye attım bnm klasörü c ye kopyaladım klasörü acmk için tıkladıgım da bana c/erişilemez (dosya adı ( x olsun
erişim engellendi
hatasını veriyor bu klasörü acmak için ne yapmalıyım ? yardımcı olabilirseniz süper olur gercekten cok degerli bir klasör
-
hocam sag tıklayıp aç ya da araştır deyip dener misin bi ? :) bi de adres cubugundan C:\xxx nereye gideceksen dizin yolunu yazar mısın.
-
komut istemiyledemi giremiyosun
-
hocam 2 sekılde de denedım aynı hatayı veriyor
-
Pc yi güvenli modda açıp dene belki olurda girersen bilgileri D: ye geçir ve C: ye format at düzelir.
-
murky2394 bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bilgisayara format attım kendi klasörüm yaklasık 50 gb ve önemli dosyalar var ben formatı d ye attım bnm klasörü c ye kopyaladım klasörü acmk için tıkladıgım da bana c/erişilemez (dosya adı ( x olsun
erişim engellendi
hatasını veriyor bu klasörü acmak için ne yapmalıyım ? yardımcı olabilirseniz süper olur gercekten cok degerli bir klasör
-----------------------------kopyala yerine kısayol atmş olabilirmisin? :)
-
Sunu denedın mı?
C-Sağ tık-Ozellıkler-Guvenlık-Gelısmıs-Sahıbı-Kullanıcı adı sec-Nesnelerın ve alt kapsayıcıların sahıplıgını degısıtırı tıkle-Uygula-Tamam
-
Hans bunu yazdı:
-----------------------------Pc yi güvenli modda açıp dene belki olurda girersen bilgileri D: ye geçir ve C: ye format at düzelir.
50 gb mi taşıyacak ? :) komut sistemiyle girmeye calıs hocam. baslat - calıstır - C: olmazsa combofix dene. o da olmadı M Autorun Killer dene. o da olmadı dostan attrib yap, inf dosyası cıkarsa sil. -
Andrei bunu yazdı:
50 gb mi taşıyacak ? :) komut sistemiyle girmeye calıs hocam. baslat - calıstır - C: olmazsa combofix dene. o da olmadı M Autorun Killer dene. o da olmadı dostan attrib yap, inf dosyası cıkarsa sil.
-----------------------------C: ye giriyor fakat klasör açılmıyor diyor ! 50 gb görmedim :)
-
cd den çalışan linux yada xp işletim sistemi ile bilgisayarını aç hdd lerini kontrol et sonra c deki dosyalarını güvenli bir alana al alabiliyosan.
-
sıkın sıkın ...
Araçlara gel > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Basit Dosya Paylaşımını kullan'ı seç uygula tamam de ... Sürücün aktif olacaktır.