Format Sonrası Yaşadığım Büyük Sorun
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
sıkın sıkın ...
Araçlara gel > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Basit Dosya Paylaşımını kullan'ı seç uygula tamam de ... Sürücün aktif olacaktır.
-----------------------------Senın capın ne kı mılletın yazdıgı cevaplara "sıkın sıkın" dıyebılıyosun.Senın gıbılerın cıddı konulara verılen sacma ve geyık cevaplara sesı cıkmaz,adama yardımcı olmaya calısanlara , onerı sunanlara ve en azından bı fıkır verenlere tepkısı olur.Eger bu forumun bılge adamıysan haberımız olsun da cevap vermeyelım bırseye.
-
falca bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
sıkın sıkın ...
Araçlara gel > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Basit Dosya Paylaşımını kullan'ı seç uygula tamam de ... Sürücün aktif olacaktır.
-----------------------------Senın capın ne kı mılletın yazdıgı cevaplara "sıkın sıkın" dıyebılıyosun.Senın gıbılerın cıddı konulara verılen sacma ve geyık cevaplara sesı cıkmaz,adama yardımcı olmaya calısanlara , onerı sunanlara ve en azından bı fıkır verenlere tepkısı olur.Eger bu forumun bılge adamıysan haberımız olsun da cevap vermeyelım bırseye.
-----------------------------Hocam sen niye ciddiye aldın ki ? Ben espiri olarak yazdım onu. Şunuda belirteyim bilen bilmeyen yazmış. Tekrar söylüyorum "sıkın sıkın" espiridir.
Bu derece içleneceğini bilseydim yazmazdım hocam. Özür dilerim.
-
Benım ıclenıp ıclenmem mevzu degıl burada.Ama buranın bı forum oldugunu unutmak en buyuk yanlıs.Forum mantıgı eger fıkır varsa ve sunulmak ıstenırse sunmaktır kı ben sunulan fıkırler arasında ne sacma bısey gordum ne de cogu konudakı mesajlardakı ıcı bos cumleler gordum.Tepkım bunaydı sadece.
-
bilgisayarı komut istemi ile güvenli modda yada boot cd ile açıp windows onarma penceresinde dosa düşüceksin
chkdsk /p /r komutunu uyguluycaksın
-
karakutu bunu yazdı:
falca bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
sıkın sıkın ...
-----------------------------Hocam sen niye ciddiye aldın ki ? Ben espiri olarak yazdım onu. Şunuda belirteyim bilen bilmeyen yazmış. Tekrar söylüyorum "sıkın sıkın" espiridir.
Bu derece içleneceğini bilseydim yazmazdım hocam. Özür dilerim.
-----------------------------Esprileriniz bile "pesimist" ne diyelim :D
-
Klasör adı filan yeşilmi
-
dos ekranından ulasabiliormusun
-
linuxda çözümü var diye biliyorum linuxcu arkadaşlar yardımcı olur gibi.
-
eğer tahmin ettiğim gibi birşeyse bnm başımada gelen şeyse gene sneinki 50 gb miş bnm 300 gb sittin yılda erişemezsin linux mu denemedim dos mu onarma mı ne tür programlar neler neler uğraştım çözüm yok en sonunda sökecem hdd yi :| hala duruo bigün cvp verilirse uygulucam
-
karakutu bunu yazdı:
sıkın sıkın ... ( espiri )
-----------------------------Abilerim gardaşlarım hocalarım burada çözüm sunulmuş size.