Format Sorunu Hata Nerde Olabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam Hocalar

Arkadaşın bilgisayar dün itibari ile her ne hikmetse açılmamış. Daha 4 aylık bilgisayar. Bana format atalım zaten çok geç açılıyor felan dedi tamam dedik atalım ama kendi orijinal Win 7 basic ile DVD den denedik dil klavye bölge ayarlarını yaptıktan sonra devamı gelmiyor Windows açılıyor deyip öylece ekranda kalıyor. Bende tuttum buna Win 7 ultimate i USB den yükleyeyim dedim yine aynı manzara ile karşılaştım. Bu kez hiren's boot Cd deki mini xp ile girdik hiç bir disk felan yok bende tuttum mini linux ile bilgisayara girdim arkadaşın önemli dosyalarını felan aldık bilgisayardaki bütün dosyalara erişebiliyorum bu mini linux ile tabi ilk defa bunu kullandığım için bayağı uğraştım. bütün dosyalar yerli yerinde duruyor. windows dosyaları filmler hepsi. Ama win 7 işletim sistemi yüklenmiyor. Sonra birde ubuntu yu deneyelim dedik oda hüsran ama oda CD üzerinden çalışıyor bildiğin işletim sistemi yani. Sonra ubuntuyu kuralım dedik bilgisayar öylece tıkandı kaldı. Tam da bilgisayarın lazım olacağı bir zamanda.

Sizce ben neyi eksik yapıyorum veya Fikri olan var mı? Yoksa bir hafta içinde garantiye gidecek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

hard diski komple sıfırladın mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dosyalar hala duruyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

pc kitleniyormu? Format Sırasında. kitleniyor ise hdd problem olmus olabilir. Baska Hdd varsa elinde baska dene 

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Başka bir hard diske sistem kurun ve dosyaları kurtarın... Sonra "Format ya resululah" deyin...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

doğru okuduysam xp falan yüklemeyi denememişsin birde xp ile yüklemeyi dene.

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hdd de bi sıkıntı olmuş olabilir belki yazılımsal olarak diski mini windowsla fln bi tam formatla sonra tekrardan kurulumu dene

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hirens boot taki mini windows xp ile bu yapılabiliyor mu? ben mini xp ilede girdim bilgisayara hiç birşey gözükmüyordu. Ondan başka bir tane diski biçimlendirmek için araç zaten hitens boot cd de. Ama şu an artık vakit geçti  vizeler başlıyor o yüzden şu an uygulayamayacağım dediklerinizi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

eğer bad sactor vs varsa sıkıntı çıkarabiliyor.Donanım kaynaklı olacağını düşünüyorum.Ben de bir kaç ay önce böyle bir sorunla karşılaştım sorunsuz şekilde ubuntu kurdum dosyalarımı kurtardım .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

x7even bunu yazdı:
    -----------------------------

pc kitleniyormu? Format Sırasında. kitleniyor ise hdd problem olmus olabilir. Baska Hdd varsa elinde baska dene 

-----------------------------

Windows yükleniyor yazısı öylece kalıyor. Ama dosyaların hepsi yerli yerindeydi Şöyle birşey mantıklı mı? disk hatalı olsa bu tamamını etkilemez mi? Sonuçta ben dosyaların hepsine erişiyorum kopyalayabiliyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Ekran kartı yerine iyi oturmamıştır.. Bu birçok kez karşılaştığım bir durumdur...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2399 Toplam Mesaj: 16