Fortinet'i Aşmak
-
Arkadaşlar iş yerimde güvenlik duvarı olarak fortinet kullanılmakta ve bu cihaz facebook ve birçok sitelerden video izlememizi engelliyor çoğu sitelere girilmiyor dahasıda giden ve gelen portlar kısıtlanmış durumda
Bunu aşmanın biyolu varmıdır sizce.Proxy server yermi sizce. Evimde server 2008 kurulu ve iş yerimden Client PC den VPN bağlantısı oluşturdum ama onada bağlanmıyor.
-
Hocam fortigate i aşmak neredeyse imkansız gibi hep web filtreleme yapmışlardır hemde portları kapatıyorlar bizim üniversitenin kendi içindeki ağındada bu sistem kullanılıyor önerim açık olan portları taraman bizde web 80 portuyla 21 ftp portu açık ordan erişim sağlanıyor ama halen bi çakallığını bulup oyundu şuydu buydu oynayamıyoruz :| zaten google a "fortigate aşmak" diye yaz nelerle karşılaşırsın nelerle :D
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:01'da Ccaglayan tarafından düzenlendi. -
http://forum.donanimhaber.com/m_50648523/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_44165886/tm.htm
burda telefon melefon bisiler demisler bi bak istersen :)
-
Ultrasurf
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Ultrasurf
-----------------------------Hacım bunuda yemedi forumlarda okuduğum kadarıyla bu gibi proxy programlarınıda engelleme kabiliyeti var fortinetin. hatta adam anlatmış bile nasıl engelleniceğini.
bide ultrasurf proxy işlemi yaparken port kllanıyor haliyle fortinette port engelli iken bu program bile işlemiyor.
varmı başka bir yolu
-
açık bir portu kullanan proxy ile olabilir sanırım yada vpn
-
evdeki pcye teamwiewer dan bağlanıp kullanmayı denedinmi ?
-
aşamazsın hocam.. bilgi işlem ile aran iyiyse rica edip senin bilgisayarına ait tek bir ip numara verecekler elle girip bu şekilde sadece senin makineyi istediğin sitelere açarlar yoksa o iş olmaz :) bu arada dikkatli olmalısın o firewall cihazı a'dan z'ye tüm logları (msn logları, girdiğin siteler şifreleri, banka şifreleri dahil) kaydediyor..
Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 00:21'da essan tarafından düzenlendi. -
Opera web browserin bir özelliğinden bahsediliyordu şimdi anımsayamadım. Sanırım aşıyordu..
-
watervay bunu yazdı:
-----------------------------Opera web browserin bir özelliğinden bahsediliyordu şimdi anımsayamadım. Sanırım aşıyordu..
-----------------------------turbo özelliği diyosun hocam.
-
turbo olayını bende duydum ama denemeye fırsat bulamadan staj bitmişti :) ben şahsen mühendis dahil bütün herifleri kafaya aldım multiplayer half-life falan atıyorduk :))