Forum Açmayla İlgili Sorum Var
-
s.a mürit abilerim konuyu yanlış yere açtıysam af ola
ben bir forum açmak istiyorum . Site hazır olmucak ücretli bir host domain olcak yani profosyonel olmasını istiyorum. Diyelim ki domaini aldıık hostuda aldık. EEE
bEn forumu nasıl yapıcam vbullettin forum olucak sitem. Sitede portal olcak forum olcak yani güzel bir site olmasını istiyiyorum. Amacım ticari olarak para kazanmaktır. Bu siteme reklam nasıl alıcam vs .Bu işleri bir anlatırsanız çOK Makbule geçer.
-
konu yanlıs yerde. hemen soruna gecelim.
vbulletin forum acmak istiosan biraz paraya kıyacaksın. çünkü vbulletin için lisans gerekmektedir. Reklam nası alıcam felan diosan koyarsın bi banner burası reklam alanı altına e-mail adresini bırakırsın adam sana ulasır paranı havale eder sende reklamını koyarsın bu kadar basit
-
abi sağol. Vbulletin forum açınca benden aylık kaç para gider. Sitemizin tahribat gibi çok üyesi olmasını isitiyoruz. Üye çok olunca reklam çabuk alırız. Ayrıcı vbulletini indirdik desek sonra hostamı yollucaz. . asp,php yi bilmemeiz lazımmı
-
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------
abi sağol. Vbulletin forum açınca benden aylık kaç para gider. Sitemizin tahribat gibi çok üyesi olmasını isitiyoruz. Üye çok olunca reklam çabuk alırız. Ayrıcı vbulletini indirdik desek sonra hostamı yollucaz. . asp,php yi bilmemeiz lazımmı
vb kurma bence..
160 $ mı ne lisans parası =). -
exploit bunu yazdı:
doktordanger bunu yazdı:
vb kurma bence..
160 $ mı ne lisans parası =).
-----------------------------artık istesende kurmaucam abi:)
-
olm manyakmısın o kadar parayı vbulletine werecen.. git SMF Kullan yok yok vbulletin kullan hiç kimse hiç bir bok yapamaz.. sahsen o kadar forum war hiç birine el dokunmuyor :D
lisans sanırım 160 dolar :)
-
piyasada null vbulletinler var, yani kırılmış, bul ve kur, ona lisans parası ödemezsin.
-
acaba TAHRİBAT ın hangisi acaba TAHRİBATIN kini kullansam:)
-
Bak Bugun Ben Kurdum Free Hosta www.muslumanturk.tr.cx Reklama Gİriyosa Editlerim Forum Scripti Smf Oda Free :) Site Tamammıyla beleş Gör Bak Begenirsen SAnada Kurarız Bi Tane ...
-
doktordanger bunu yazdı:
acaba TAHRİBAT ın hangisi acaba TAHRİBATIN kini kullansam:)
tahribatınkii el emeği hiç biyerde bulamassın..
rene abü ve holy her kodu bildikleri halde 5 saatte kuruyolarmış sanırım...
hatta rene abü demişti ki çalıp kurabilene ben götümü veriyorum :D -
vbullettin kurma yıllık lisansı 160$ seviyelerinde ömür boyu lisans 300$ a varıyor ve server'i en çok kasan forum türüdür..
Ben IPB kullanıyorum 2.0.4 sürümü lisans gerektirmiyor.. SMF kullanabilirsin.. o da çok güzel...
Eğer profesyonel , ticari düşnüüyorsan yardımcı olabilirim pm atabilirsin..