Forum Açmayla İlgili Sorum Var
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
doktordanger bunu yazdı:
acaba TAHRİBAT ın hangisi acaba TAHRİBATIN kini kullansam:)
tahribatınkii el emeği hiç biyerde bulamassın..
rene abü ve holy her kodu bildikleri halde 5 saatte kuruyolarmış sanırım...
hatta rene abü demişti ki çalıp kurabilene ben götümü veriyorum :D
-----------------------------puhahaa estafurllah abi onlar bizim üstadlarımız. Benim öyle bir niyetim yok ben orda tahribatınki kendine özelmi onu demek istedim. rene abide kusura bakmasın ama biraz fazla büyük konuşmuş. :S ama sakın yanlış anlamayın.
-
Lisans 160 $ sana şöyle bişey söyliyeyim bu işe host ile çıkılmaz en az bir VPS alıcaksın (Ticari boyutta istiyosan) ve bence bu devirde forum sitesi açmak çok salakça bilhassa warez vbulletin forum kurmayla çünkü bir süre sonra kapatma maili gelicek :) ayrıca bu işte çok paran olması lazım bence tabi çünkü forum birgün 5.000 kişilik olunca VPS ile aldığın yerde Bandwich doldu mesajını görebilirsin bu işe atılıyosan bir tane dedicated kiralicaksın herşey düzgünse warez değilse lisans vs ve bu fiyatları ileride ödiyebiliceksen bence iyi iş yaparsın ve sisteme adsense filan koyduğun zaman milleti rahatsız etmeyen biyere koymanı tavsiye ederim yada botla her konuda bot google reklamlarını geçicek vs aslında çok bela bi iş :)
-
vbulletin alternatif = myBB :D lisans derdi merdi yok.
-
peki vbulletin kurdum diyelim ben şahsım için konuşuyorum bu arada ne kadar süre sonra kapatma ihtarı geliyo diyelim ben lisansda vermek istemiyorum kaldırmıyorumda başıma nasıl belalar gelir mahkeme felan mı yok siteyimi indiriyolar aşşa ....
-
la olm forum açıp napcan heryerde forum var git baska bisi aç blog gibi bisi aç ne bilim wordpress kur oda yeni iyidir hem daha basit google avantaj saglıyomus anasını satıyım çok güzel forumlar varda forum zor biton şçşnş dordurcam dıye ugrascan git bi konu üzerinde yogunlas sonra aç kendine bi site hergün bisi ögrencen yavas yavas kendı yagında kavrulursun
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------olm manyakmısın o kadar parayı vbulletine werecen.. git SMF Kullan yok yok vbulletin kullan hiç kimse hiç bir bok yapamaz.. sahsen o kadar forum war hiç birine el dokunmuyor :D
lisans sanırım 160 dolar :)
kucuk yazmak icin iyice kasmissin milw0rm da bulunan bir video var onu izlersen vBulletin in offical sitesine adam index atarken izlersin : )
Toplam Hit: 4424 Toplam Mesaj: 17