Forum Görünüm - Neler Olmalı ?
-
Hocalar yeni forum kodluyorum daha yeni başladım hazır başlamışken neler olsun birde siz sorayım dedim :) Ve tasarımını falan hazırladım onu göstermek istedim nasıl olmuş falan diye :D :D
Forum demosu : konu açma ekleme falan filan yaptım onları : forum.firebang.com
-
var güzel gidiyo
editle felan koydunmu yöneticiye üyenin ipi felan?
-
aktif forum konuları olsun. istatistik felan olsun. online üyeler olsun. anket felanda olsun. kısaca tbt bakarak bişeyler yap :D hangi dilde yazıyon forumu ?
-
interfector'e katılmakla beraber açılış tarihini bekliyorum..
-
asp kodluyosan yardım edebilitem vardır. çok fazla değil ama yinede yardımım dokunur. zaten şuan yeterince işle meşgulum :D
-
2. mesajı almayı unuttum neyse burayı alayım :D :D
Profilden================================================
http://forum.firebang.com/profil.php?user=ndmylmz bu benim üyeliğim işte
normal görünüm :

admin görüntüsü :

======================================================
Forumu PHP kodluyorum hocam yardımı olan olursa hayır demem :D
26 EYLUL 2011 Guncelleme :
hocalar elinde forumda kullanabilecegim guzel avatar paketi bulunan var mi ? uploayabilir mi ? bi zahmet :)
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
2. mesajı almayı unuttum neyse burayı alayım :D :D
Profilden================================================
http://forum.firebang.com/profil.php?user=ndmylmz bu benim üyeliğim işte
normal görünüm :
@$editlicem
======================================================
Forumu PHP kodluyorum hocam yardımı olan olursa hayır demem :D
-----------------------------keşke php anlasam :D zaten r10 yüzünden başlıcam php sonunda o olucak :D herkes bi php tutturmuş gidiyo arkadaş nedir bu :D asp neyinize yetmiyo :D
-
bitmez bu =) forumlar varken niye baştan yapıosun ki. bide ajax kullan her yerde illa yapıcam diyorsan
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
bitmez bu =) forumlar varken niye baştan yapıosun ki. bide ajax kullan her yerde illa yapıcam diyorsan
-----------------------------Biter hocam biter biraz uzun sürer ama biter fazla kasmıyorum yavaştan alıyorum işi hızlanınca sıkıcı oluyor bırakıyorum sonra ondan yavaş yavaş :)
-
yap bitir bunu, referans olarak iyi oluyor böyle ürünler
-
up!