Forum Görünüm - Neler Olmalı ?
-
aktif forum konuları çok önemli hocam. geçen gün bir foruma girdim öyle millet ne konulara bakıyor adam akıllı ne postlara.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
aktif forum konuları çok önemli hocam. geçen gün bir foruma girdim öyle millet ne konulara bakıyor adam akıllı ne postlara.
-----------------------------Aynen hocam haklsın. Onu ben ajax ile yapmayı düşünüyorum o yüzden sona bırakıyorum. Sayfa yenilemeye gerek bırakmadan her saniye güncel bi şekilde konuları ajax ile güncellicem :)
-
herif manyak gibi php kodluyor amq
olm music vs bişilerle daha uraş lan, bole gitmez soleyim.
-
bos zamanlarda yapıyorum hcoam merak etme zaten yaz şimdi çalışıyorum akşamları eğer canım isterse yapıyorum :D
-
o tarih saat olayı tahribatta olsaydı aynı sistemle bütün ipler ban yerdi :)
-
aynen her sn ye veri yükleniyor çünkü :) şimdi js ile yaalıcam tarih saaati veri yüklemeye gerek kalmadan yani her sn ye hosta yük binmeden gerçekleştiricem bu işlermi :D
-
ndmylmz bunu yazdı:
aynen her sn ye veri yükleniyor çünkü :) şimdi js ile yaalıcam tarih saaati veri yüklemeye gerek kalmadan yani her sn ye hosta yük binmeden gerçekleştiricem bu işlermi :D
-----------------------------ayrıca hocam o aktif konuları falan saniyede bir yeniliycem demişsin ama browser boşa kasar 30 saniyede bir yenilet hatta tarih bile sayfa yenilendiğinde yenilensin gereksiz bişey hersaniye yenilenmesi
-
object oriented ?
-
snnyk bunu yazdı:
object oriented ?
-----------------------------taktın sende object oriented a :D dur ama elimdeki iş bitsin senle forum kodluycaz sınıf sınıf :D
-
Cosmic bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
object oriented ?
-----------------------------taktın sende object oriented a :D dur ama elimdeki iş bitsin senle forum kodluycaz sınıf sınıf :D
-----------------------------hacı öle diyonda oop olmadan ne yazarsan yaz sivri sinek saz :|
senin elindeki iş biterde benimki bitermi bilmem =)