Forum Kuracağım Ama Bilgim Ve Tecrübem Sıfır :S
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------bende mybb kurma phpbb kur 3.x seriside cıktı tadından yenmez ;)
mybb daha toy güvenlik açığı olabilir öte yandan balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ve smf en güvenli sistemlerden :)
ayrıca şurdaki paketleride incele istersen,
http://www.kebirhost.net/index.htm
Paket 1 Paket 2 Paket 3 Paket 4 Paket 5 Paket 6 Paket 7 Paket 8 Alan 100 Mb 200 Mb 500 Mb 1 Gb 2 Gb 3 Gb 4 Gb 5 Gb Trafik/Aylık 2 Gb 5 Gb 10 Gb 20 Gb 40 Gb 60 Gb 80 Gb 100 Gb Pop3 Mail 50 200 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Mysql 1 5 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Subdomain 1 5 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız FTP 1 5 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Ek domain --- 1 3 4 5 6 7 8 Domain park --- 1 5 5 5 5 5 5 İşletim sistemi Linux Linux Linux Linux Linux Linux Linux Linux Aylık Fiyatı --- --- 3.5
YTL6
YTL12
YTL18
YTL24
YTL30
YTLYıllık Fiyatı 10
YTL20
YTL40
YTL60
YTL120
YTL180
YTL240
YTL300
YTL
-----------------------------bu ne biçim bir tablo :S
-
yazılar beyaz hocam :)
alıntı yapınca anlamışsındır zahit :)
-
hocam gel beni dinle ve sonunda "bb" eki bulunan hiç bir forumu kurma :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bence hiç kurmasın forum filan :| eger fatihi tanıosam ben bu işi beceremez kesinlikle :P
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bence hiç kurmasın forum filan :| eger fatihi tanıosam ben bu işi beceremez kesinlikle :P
-----------------------------kes lan y**r**aam
admin olacam işte :D
sonunda bb olan forumlarınn ne gibi kötülükleri var anklamadım ?
-
www.forumup.com
a gir uye ol forumun olsun..
-----------------------------çakma forum lazım değil kalsın
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------0dan cok zor olur yapamazsin,
onunla admin panelini falan kari$tirirsin biraz hic degilse phpden anlarsin biraz..
-----------------------------hedefim yüksek en tepeden başlamak isstiyorum sonra aşağoıya
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------0dan cok zor olur yapamazsin,
onunla admin panelini falan kari$tirirsin biraz hic degilse phpden anlarsin biraz..
-----------------------------hedefim yüksek en tepeden başlamak isstiyorum sonra aşağoıya
-
Benden tavsiye kardeşim hiç bulaşma. Ama gene de yapayım diyorsan. Linux hostlar PHP destekli host VB, SMF forumlar PHP Kodlamalı olduklarından Linux tabanlı hostlarda çalışırlar. Ama Tahribat gibi ASP site yapıp kodlayacam diyorsan Linux hosta istiyacın yok. Anlayacağın sen Linux host kullanacaksın adam akıllı bir forum açmak istiyorsan eğer VB forum kullanmanı tavsiye ederim. Normalde alırken ve güncellerken ayrı ayrı para ödüyorsun ama kontrolden geçmediğin sürece veya host uyarmadıkça lisanssız olarak VB netde dolu var :) Kolay gelsin şimdiden
-
ağzı olan konuşmuş yine..
Bak kaliteli hizmet vs vs almak istiyorsan.
www.r10.net'e giriyorsun.
hosting bölümüne gidiyorsun. Ve kaliteli firmaları gözüne kestiriyorsun. 5-6 tane firma yaz bi yere. Sora forumda bunlar hakkındaki şikayetleri vs vs her birini didik didik araştır. Senin için en önemli olan şuan destek ve ulaşım olabilir. Tel numarasını yazıpda 24 saat çaldırsan açmayan firmalarda var bunlara dikkat et.
Firmayı buldun diyelim sana tavsiyem linux host almak. Artık forum daki olabilecek hitle orantılı bir hosting paketi alıyorsun.Nası bilcem dersen hosting sağlayacak firmana söle.
Ardından www.phpbbturkiye.net adresinden phpBB paketini indiriyorsun. Kurulumu kolay zaten hemen yaparsın. Yapamadın yaz buraya yardımcı oluruz.
phpBB forumunu kurup yönetimine başlıyorsun. Zaten ordaki phpbturkiyedeki destek gayet iyidir. Yok ben phpbb kurmam diyorsan smf,mybb,ipb gibi forum scriptlerinide sana önerebilirim.Bunların tr destek siteleri hakkında bilgim yok.
Yok ben çok kaliteli bi forum kurcam diosan parayı bayıp vbulletin lisansı alıyorsun,kuruyorsun keyfine bakıyorsun.