Forum Sıfatları
-
tamam SQL öğrenmeyi bitireyim Rene nin yerine geçicem. :)
-
"Criminal dai şimdide sırf senin için yazı tiplerinden "italic font " u kaldıracak kod sokacam :D "
ulen Deca beni güldürdün ya çok yaşa emi!
Burada şöyle bir yanlış anlaşılma var, ben BartheZ'in başlığında ona hak verirken konu dışı bir ricada bulundum. Benim nick altı yazılarla ilgili sorunum yok, zaten en başta bu kadar dağıtılmasına karşıydım. Bunun nihai sonucuna ulaştık ki, hâla şunun bunun bebesi gibi yazılar görünebiliyor. nicksiz sen alınma, bunu darkın kız arkadaşına da, holy'nin kız arkadarşına da yaptılar, ben yine eleştirdim. Laf yalnız sana değil. Laf önüne gelenin adına takı ekleyen her adamda :) (Rene sende lafı yiyorsun burada haberin olsun! :))) )Ben aşağı yukarı bir yıldır belki de daha fazla süredir Aytek'e üye alımını durdur diyorum. Bunu yalnız ben mi diyorum? Deca geçen sene tartışmıyor muyduk senle bunları? Ya diğerleriniz? Bu gidişata dur diyelim diye bağırmadım mı bir yıldan fazla zamandır... Forumun seviyesi düşüyor diye bağırmadım mı? Ne yapıldı? İş iyice çığrından çıkana kadar oturulup beklenildi. Benim kızgınlığım biraz da buna!... Bu forumu bu hâle biz getirmedik, biz dostlarımızla iletişim olmamızı sağlayan,biraz da bu yüzden bağlı olduğumuz bir forum yarattık. Belki üye olarak çok fazla değildik ama hepimiz birbirimizi tanıyorduk. Seviyesizce/terbiyesizce bir hareket olmuyordu. Olsa bile tavrımızı koyuyorduk. Şimdiki forum da şovenistler/popülistler/ ne idüğü belirsizler almış başını yürüyor. Olmadık provokatif başlıklar heryerden çıkıyor. Yahu bu forumda eskiden bir kez bile Türk-Kürt çatışması olmamıştı! Biz böyle şeylerin çok uzağındaydık forumda ve bununla mutluyduk... Burası dünyadan uzaklaşıp dinlendiğimiz bir yerdi, bizi geren bir yer değil. Kafamızı kim zaman fiziğe, kimi zaman matematiğe, kimi zaman bomba yapımına, siyasete, bilgisayar programlamaya yorardık ama gerilmezdik. Şimdi herkes diken üstünde, her bölümde tartışma ve hakaret içerikli başlıklar çarpıyor gözüme... Bunu biz yaratmadık, biz böyle değildik çünkü...
Bilmiyorum belki de yeterince anlatamadım hiçbir zaman, ne demek istediğimi...
-
rene ya anlamıyo sql den. :D
-
ya beyler bütün sorun bu rene mssql bilmiyo oturmuş backup falan alıyo bide "ben yapdım rene şeysi" diyo... bizi birbirimize düşürüyo ayıp yani
-
yaw ir bi sql dokumanı yazalım hem rene de nasiplenir.
-
Antikky bunu yazdı:
yaaa olay renenin sql den anlamamasından kaynaklanıyor:P
Bari öle dielim :)