Forum Sitesine İsim ?
-
arkadaslar kendi capımda forum sitesi kurmaya karar verdim.ama dogru dürüst kulaga hos bir isim bulamadım.fikirlerinizi bekliyorum.
-
forumlardan isim bulunmaz, hoşuna giden ismi bulduğunu sandığın anda bi bakmışsın senden önce bi başkası foruma bakmış ve o almış, domain isimlerini kendi aranızda bulsanız daha iyi olur.
-
forum ortamalrını ben devasa bir semt kahvesi gibi düşünürümve Türkçe isim takıntım olduğundan bence cafe ismi gibi olsun forumlarının ismi.
nacizane isim fikrim: cinnetcafe.hede
-
Şimdi Bir Arkadaşımız Spor Salonu açacam diyerek Benzer istekde bulunmuştu, Ancak Konu Baştan Aldı Sidik Yarışması Gitti, Umarım Senin Olayda Aynı sonuçlanmaz. :)
http://www.gelmuhabbete.com/ Bu İsim olabilumu... Arkadaşlara Söyle Sexi Kasmasınlar Başın dertte demektir. :)
-
besmelesiz bunu yazdı:
-----------------------------forum ortamalrını ben devasa bir semt kahvesi gibi düşünürümve Türkçe isim takıntım olduğundan bence cafe ismi gibi olsun forumlarının ismi.
-----------------------------Türkçe isim takıntın olduğu için ''cafe'' mi olsun :0|
-
besmelesiz bunu yazdı:
-----------------------------forum ortamalrını ben devasa bir semt kahvesi gibi düşünürümve Türkçe isim takıntım olduğundan bence cafe ismi gibi olsun forumlarının ismi.
-----------------------------:)
-
hangi ismi denesem almıslar. yaaaa
-
www.nebakiyon.com buna bak bakam birde :D
-
yatişemedim.almışlar hemen benden önce...
-
pm attım
-
www.besmelesiz.com
Elemanın nick fena sayılmaz kendi kadar :)user beyinsiz ile bu besmelesizin nickler karışmış olabilir mi ki veritabanında ^^