Forum Sitesine İsim ?
-
lütfen aklına güzel forum sitesi gelen arkadaslar pm den atsınlar mesajı öbür türlü benden önce atlıyan arkadaslar oluyor...
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------
lütfen aklına güzel forum sitesi gelen arkadaslar pm den atsınlar mesajı öbür türlü benden önce atlıyan arkadaslar oluyor...
-----------------------------bunu demeyi hiç sevmiyom ama dayanamadım diyecem.
BEN DEMİŞTİM :)
konunun 2. mesajına yazmıştım :D
stillalive bunu yazdı:
forumlardan isim bulunmaz, hoşuna giden ismi bulduğunu sandığın anda bi bakmışsın senden önce bi başkası foruma bakmış ve o almış, domain isimlerini kendi aranızda bulsanız daha iyi olur.
pm en güzeli.
-
-----------------------------benimkilerini beğenmedin mi:)
-
seninkiler olmadı pek ilgi cekice degil , daha kolay girilebilen bi isim olması lazım.pm den bekliyorum yardımlarınızı
-
seninkiler olmadı pek ilgi cekice degil , daha kolay girilebilen bi isim olması lazım.pm den bekliyorum yardımlarınızı
-----------------------------sen ne anlarsın:D du bi bakıyım listeye. en güzelini çıkartıp sana verecem:D onuda beğenmezsen benim suçum yok:D
-
ediT: iki tane gelmiş
-
abeciforum.com tüm abecileri bekliyoruz :)
-
hocam sana çok iyi önerilerim var emin ol tam sana göreler (:
bu saatten sonra genel forum açmak için domain arıyosan itşe
www.ameleyim.com net org us couk info de biz
www.ameleyiz.biz
www.ameleteam.com
busaattensonragenelforumaççakkadargereksizbiinsanım.com (:
-
www.neremineremi.com www.kromekan.com www.fantazistanbul.com www.forumhacı.com www.gülsünax.com www.fahrenhettin.com www.kulaktandolma.com www.hasskTR.com www.forumcuamca.com www.hıyarlıbaba.com www.forumeyhane.com www.forumesnek.com www.com.com[tahminimce vardır :] bu kadar ben bi aralar düşünmüştüm...
-
Kardeş bölr burada bulabileceğini sanmıyorum zatem hem şahsen ben güzel bir isim bulsam sana söylemem kendim tescillerim