Foruma Hızlı Cevp ?
-
abü bi text kutusu olsun bide hemen yolla butonu olsa.. yine kasarmiki :S
-
hızlı cevapta bu WYSIWYG editör ü kullanmayı verirseniz hiç bir şekilde kasmaz. Bir dene memo koyun (sanki ben size öğretir gibi yazıyomda mazur görün laubaliliğimi) asp de textarea mı ne bide tuş koyun yolla diye hem servera daha az yük biner(niye derseniz milletiğin çoğu burada kısa cevaplar yazmak için cevapla tuşuna bastığında WYSIWYC editör yükleniyor böylelikle kısa cevap yazacaklar WYSIWYG editör ü yüklemeden server a yük bindirmeden cevap yazar) hemde binecek yük ki yük değil bile tarayıcıya biner oda 300 mhz lik işlemciniz varsa :D....
-
ya bırakın hızlı cevap fln, gereksiz bişey bence görüntü kirliliğinden başka bi işe yaradığı yok, cevap atıcaksan tıklarsın cevaplaya yazar yollarsın, bugün hızlı cevap yarın imzaya resim istenir,ertesi gün rep konsun denir, böyle giderse buranında suyu çıkıcak hani ...
-
-
Adamlar zaten hizmein bokunu çıkardı abartmaya gerek yok ben ce gatyet güzel bole
-
hergeçen gün vbultein,phbb vs. tarzı forumlara benzetmek için uğraşılıyor ama boşa uğraşıyorsunuz bu hali gayet güzel.
-
forum foruma benzer ! ozamn cevap yaz butonunuda kaldıralım bütün forumlarda var mikrofona söyleyelim o bizim yerimize konu açsın ne dediysek !!!!!
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------$u anda kullanilan editorle biraz zor. hele karizmatik olanla yapmak intihar olur. 2mbit ile 3-4 sn suruyo yuklenmesi
aslinda yorum ekledeki gibi bi cekmece olsa guzel olurdu
-----------------------------abi sonuc itibari ile cekmecedende editor cıkması lazım..
-----------------------------bilioz heralde. o yuzden kotu olur dedik :)
fazla kilosuz, selulitsiz, light editor bulup cekmece $eklinde yapalim.
Diger forumlara benzemesi de sacma. Sanki tek farkimiz hizli cvp zimbirtisi olmamasi mi a.q
o zaman murid yorum $eyi de olmasin, o da vB'de olan bi ozellik -
GLaDio bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------$u anda kullanilan editorle biraz zor. hele karizmatik olanla yapmak intihar olur. 2mbit ile 3-4 sn suruyo yuklenmesi
aslinda yorum ekledeki gibi bi cekmece olsa guzel olurdu
-----------------------------abi sonuc itibari ile cekmecedende editor cıkması lazım..
-----------------------------bilioz heralde. o yuzden kotu olur dedik :)
fazla kilosuz, selulitsiz, light editor bulup cekmece $eklinde yapalim.
Diger forumlara benzemesi de sacma. Sanki tek farkimiz hizli cvp zimbirtisi olmamasi mi a.q
o zaman murid yorum $eyi de olmasin, o da vB'de olan bi ozellik
-----------------------------Haklısın Gladio :D sonuna kadar:D
-
elmasekeri bunu yazdı:
forum foruma benzer ! ozamn cevap yaz butonunuda kaldıralım bütün forumlarda var mikrofona söyleyelim o bizim yerimize konu açsın ne dediysek !!!!!
alt yapın belli arkadaşım neyi kasıyorsun ben tahribatı böyle benimsemişim oda benim yorumum çokmu dokundu?