Foruma Hızlı Cevp ?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
GLaDio bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------$u anda kullanilan editorle biraz zor. hele karizmatik olanla yapmak intihar olur. 2mbit ile 3-4 sn suruyo yuklenmesi
aslinda yorum ekledeki gibi bi cekmece olsa guzel olurdu
-----------------------------abi sonuc itibari ile cekmecedende editor cıkması lazım..
-----------------------------bilioz heralde. o yuzden kotu olur dedik :)
fazla kilosuz, selulitsiz, light editor bulup cekmece $eklinde yapalim.
Diger forumlara benzemesi de sacma. Sanki tek farkimiz hizli cvp zimbirtisi olmamasi mi a.q
o zaman murid yorum $eyi de olmasin, o da vB'de olan bi ozellik-----------------------------
O zaman forumuda kaldıralım diğer forumlara benzio :|
benziyormu :P hehe tamm mesaj şekli diğer forumlara benziyor :D ama içerik apayrıbaşka bir forum gördünüzmü böyle sade ve kendine özgü yapısı olan bir yer, kusura bakmayın ben görmedim ;)
rene bari sen yazmasaydın :)
-
Bende istiyooom :(
İsteyen profilden akteştirebilip istemeyen aktifleştirmese bunu ?
tartışmada olmas :D
-
bir text area olsa bide ajax olsa sayfa reload olmadan cvp gitse süper olur
-
Halowen bunu yazdı:
-----------------------------Bende istiyooom :(
İsteyen profilden akteştirebilip istemeyen aktifleştirmese bunu ?
tartışmada olmas :D
-----------------------------hea walla sen daha çok haklısın :D isiyoruzzz hızlı cewap seysii istiyoruz:D rene abü.. walla çok istioruz :D idare et bizi :$
profil kısmından aktifleştirmek mükemmel fikir.. :) hem vb'den bir farkımız dahada olur:D
-
peki başlığa göz atarken diğer sayfaya gitmek için taaaaa wheel ile aşağı çekme olayına son weremezmiyiz. şöyle tepeyede 1 2 3 4 vvs vs vs koysak
-
halowen ın dediği gibi herkezin profilinde hızlı cevap bolumunu göster/gosterme gibi bişey olabilir...
-
ben bu haliyle memnunum farkeden bişi olmaz bana kalırsa ama adminlerin kararlarına saygılıyız demi müritler :)