Forumda Küfür Ve Hakaret...
-
Katılıyorum. Bu yorumu yöneticilere bildir başlığı altında bir buton olmalı diye düşünüyorum. Şikayet ederkende gerekli açıklamayı bir iki satırda anlatabiliriz.
-
Çok gerektii durumlarda **** kullanarak sansurlu küfür ediyorum. oda yasak
iyi bir uygulama
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Katılıyorum. Bu yorumu yöneticilere bildir başlığı altında bir buton olmalı diye düşünüyorum. Şikayet ederkende gerekli açıklamayı bir iki satırda anlatabiliriz.
-----------------------------Kesinlikle gerekli...
-
XpertVision bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
karşındakine kızıp küfretmek sadece küfredenin acizliği ve çıkış yolu bulamamasındandır. halbuki az mantıklı düşünüp mantıklı bir cevapla karşılık verilebilir :)
-----------------------------ama akılsız insana küfür etmekten başka türlü cevap veremezsin anlamaz çünkü :))
-----------------------------hocam her salakta vardır bi akıl. eğer anlamıyorsa bil ki işine gelmiyordur. başka bir açıklaması yoktur.
-
ek$isözlükte bile serbest yahu mürideleri düşünerek verilmiş bi karar değildir umarım.
ayrıca sitede artan küfür değil gerizekalı sayısı diye düşünüyorum.
her başlığın altında millet birbirine atar yapıyor vereceksiniz ab yi tertemiz olacak.
-
Hybris bunu yazdı:
ek$isözlükte bile serbest yahu mürideleri düşünerek verilmiş bi karar değildir umarım.
ayrıca sitede artan küfür değil gerizekalı sayısı diye düşünüyorum.
her başlığın altında millet birbirine atar yapıyor vereceksiniz ab yi tertemiz olacak.
-----------------------------1.ekşisözlükde küfürden veya hakaretten dolayı dava açıldığında, direk o yorumu yapanın ip numarasını veriyor ekşisözlük ama burada bu yolla mürdiler de korunmuş oluyor :)
ayrıca kötü örnek verilmezmiş
ekşisözlük, tahribat için bir model midir? verdiğiniz bu örnek çok yanlış...
2.bu tür küfür ve hakaretler tahribat ortamını bozuyor ve küfür veya hakaret edilen konunun arşivlerde o şekilde yer alması tahribat adına da üzücü bir durum olur.
belki şimdi anlamazsınız ama ileride önüne geçilmezse çok büyük problemler olur her açıdan.
-
Bence siteden küfürü değil de aşırı ve gereksiz kûfredenleri uzaklaştırmak daha mantıklı olur hocam. Bir şikayet et butonu ile biz müridler buna büyük ölçüde yardımcı da olabiliriz. Takdir sizindir...
-
şikayet et butonu bence de mantıklı,
teee fi tarihinden kalmış bir konudaki küfür veya hakareti bile bu sayede temizlemek mümkün olur,
ama bu buton sömürülürse, sömürenleri de cezalandırmak ya da uyarmak lazım...
gereksiz yere bu butona basanlar, adminleri gereksiz yere meşgul etmiş olacaklar bu yüzden...
mesela tahribata dava açanlar, dava açmadan önce rahatsız oldukları mesaj veya konu altındaki bu butona basarak mesajın kaldırılmasını beklerler, bu sayede bu gibi davaların önüne de geçilmiş olur...
-
Hybris hojama kısmen,kısmende yönetime katılıyorum..
Nedir abi yani yakında kravatsızlarda siteye alınmaz gibi bir sorunun mantık çevçevesi içinde olabileceği ihtimalini düşündürmeye başladı şimdi bu olay çünkü abü yani tbtnin farkı nedir otokontrol vardır kendini bilen adam zaten ana avrat sövmez sik der hatta çoğu mürit kendini bile engeller bu konuda s*k yazar kaka yazar bok yazar ama dümdüz gitmez dümdüz gidenede ab yolu gösterilir neyin lideri olursa olsun mantıksız bence ben şimdi guantemala liderine küfretsem (dümdüz gitmemek kaydı ile,dozajını ayarlamak kaydı ile) biriside guantemala liderine küfretti diye şikayet etse banlanacak mıyım ? garip,walla garip..
Yok bu sefer felsefeyi sorguluyorum bir mürit olarak..Nedir abü buranın olayı ? Her tür düşünce boy gösterebilir kimse hoşuna gitmeyen şeyi engelleyemez..Guantemala lideri benim için g*oşun önde gideni olabilir bu bir fikirdir ya guantemalalılıarın (hay skim nasıl yazılıyo lan bu :) düzeltiyorum guantemalalıların hoşuna gitmeyebilir dahası gitmek zorundada değildir ben fikrimi belirtmiş köşeme çekilmişimdir milli değer unsuru taşıyan başlıklar haricinde bu kadarı olmalı bence hee bunu beğenmenlerde benim bu düşüncemin g.oşça olduğunu söyler (elbette şahsıma g.toş diyemez) böylece fikirler belirtilir kurtlar dökülür guantemala liderinin kendisi bu forumda bir üye olup şahsıma hakaret var şiyaetinde bulunmadığı sürece bu gibi küfürler sadece fikre/fikirlere monte edilmiş olarak algılanmalıdır hee ama siz kendinizi guentamala lideri sanan bir şizofrenseniz üzgünüm sizi ikna edemem çünkü siz inandığınız şeye inanmaya devam edeceksiniz..
Küfürü ne ego tatmini ne de itibar belgesi denkliği olarak gören birisiyim.Benim felsefem küfür boştur havalara uçuştur ne demiş zekeriya hoca boşluğa küfretmek ruhun yelpazesidir.Aşırıya kaçılmadıkça yahut taraflardan birinde,bir diğerinin kendisine gider yaptığı düşüncesini oluşturmasının haklı olduğu durumlar olmadıkça küfür edilebilmeli bence ki zaten bu konuda da yönetimin bir yaptırım uygulayacağını sanmıyorum çünkü dozunda küfrü hepimiz ederiz hee bir konuda küfrün boku çıkmışsa konu silinir bu bile anlayana cezadır zaten..Aslında rahatsızlığım tam olarakta hak vermediğimden değil,psikolojik olarak yasaklanma rahatsızlığı.Bunu şöyle düşünebilirsiniz;ımm.. heh düşünün ki yurt dışına seyahet 5yılda bir yapılacak hale getirildi ve siz hiç yurt dışına çıkmış ve çıkabilme ihtimali dahi olan birisi değilsiniz ama yinede bu yasak sizi rahatsız etmez mi ?o halde çok larçsınız keşke sizin gibi olabilsem.
Az önce felsefeyi sorguluyordumda tamam şimdi buldum cevabı aslında evet haklılar bu yasakla çünkü küfür gibi bir konuda en kalıcı çözüm eğitimdir ve şeyhin bu konudaki fetvası malumun ilanıdır;Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Ama yine de yasakların en son verilmesi gereken kararlar olduğunu düşünüyorum yoksa paragrafın başındaki ihtimali mantıklı kılmaya kadar yolu var bu işlerin (bknz:İran mı burası) -
Ben serbest kaldığını bilmiyodum :|
Hakareti yasaklayın hocam. Küfür dilin cilasıdır :|